po zdravi kmečki pameti, policaj MORA zaustaviti osebo, ki se sama noče ustaviti, na lep ali pa grd način. Tak je v zakonu.
kdo pa pravi, da je policaj delal po predpisih? tudi ne rabi delat po predpisih. njegova naloga je, da onesposobi nevarne osebe.Dober komad
Ampak velja bolj za vas, ki že par strani nabijate, kako je policaj delal vse po predpisih.
Pa je bilo še policaju(em) takoj jasno, da je hudo zajebal, zato se je tudi lagal, okoliščine pa so skušali prikriti z zasegom posnetkov. Ampak so en posnetek zgrešili.
zakaj bi prekinil pregon, če lahko varno vozi za motoristom? pa kdo si ti da lahko oceniš ali je bil to pregon ali samo vožnja za vozilo?
Ne vem kaj slep človek dela v policiji, še manj pa za volanom, če ne vidi nekaj metrov pred sabo. Ampak barvo plavega motorja je pa sredi noči dobro videl, pa razlikoval med enim in drugim motorjem, da je točno vedel, da tega ni ustavljal.ma saj nima pojma. sem šel zdaj gledat ono kamero kao, kjer policijski avto vozi z lučmi sigurno 30m za motorjem, kar pomeni da mu samo sledi, inn čist možno da tudi ne vidi kako moped pade, ker 30 m ni za ritjo, kot trdi mirsad.
Se vedno čakamo citiran zakon, ki to prepoveduje. Dokler ga ne citiraš si navadn sralecNarobe.
Vožnja za nekom na tak način, kot si jo je privoščil ta policaj je nevarna in zato prepovedana.
beri moje prejšnje poste, pa boš zasledil zasledil številko člena. ki to prepoveduje. Ali pa začni brat ZVCP od začetka.Se vedno čakamo citiran zakon, ki to prepoveduje. Dokler ga ne citiraš si navadn sralec
Sem vse bral, nikjer nisi citiral zakona ki policiji to prepovedujeberi moje prejšnje poste, pa boš zasledil zasledil številko člena. ki to prepoveduje. Ali pa začni brat ZVCP od začetka.
Smo te našli, Blefer, lažnjivec. Nič novegaKaj se zgodi s policaji ki lovijo? V Angliji takole:
Dougal, then 42, was jailed for three years in May 2009 after he was convicted of causing death by dangerous driving.
Lovljenje zanj ni bilo nevarno, je bilo pa nevarno za druge.
Kje sem pa pisal, da je imel prižgane luči? da mi očitaš da lažem?Smo te našli, Blefer, lažnjivec. Nič novega
During his trial at the city’s crown court, he argued he had just been doing his job when he accelerated to speeds up to 94mph on residential Denton Road without activating his siren or blue lights.
Tile v Orehovem niso tako vozil. Kaj si čorav?
Nenasiten
kaj ti bo motor, če imaš četrt stoletja staro, gnilo Opelico
V taki gnili opeluci sem sedel pri sosedu pred četrt stotelja skoraj.
Očitno je že takrat nekdo imel nos za malo žice malo Lima Evo ti opelico.
V taki gnili opeluci sem sedel pri sosedu pred četrt stotelja skoraj.
Očitno je že takrat nekdo imel nos za malo žice malo Lima Evo ti opelico.
Sosed je kleparijo delal na njej...si ti sedel v lotuski ja, nakladač en. tvoj sosed je namreč ni imel. pod črto pa, kaj te krščen duš sploh boli vse skupi, lotuska je itak stroj k ga vsa tvoja familja lahk sm skoz šipo gleda.
si ti sedel v lotuski ja, nakladač en. tvoj sosed je namreč ni imel. pod črto pa, kaj te krščen duš sploh boli vse skupi, lotuska je itak stroj k ga vsa tvoja familja lahk sm skoz šipo gleda.