Živjo,
imam manjši problem s paypalom, preko ebaya sem iz VB naročil eno zadevo v vrednosti par deset eur, včeraj zjutraj sem jo plačal preko paypala, prodajalec pa mi je danes sporočil, da plačilo še ni bilo storjeno. Glede na to, da ima prodajalec 100% rating, dvomim, da bi me želel prinesti naokrog.
Ko pogledam na nadzorno ploščo v paypalu, mi pod stanje plačila piše »Completed«, zato sem preveril še na banki (imam njihovo debetno viso electron), tam pa sem dobil odgovor, da je plačilo še v teku avtorizacije oz. da ni še avtorizirano dokončno, ker je za to rok 8 dni.
Preko paypala plačujem za stvari iz ebaya že ene dve leti, pa se mi tole še ni pripetilo, vedno je prodajalec dobil denar v roku parih minut ali maksimalno kakšne ure.
V čem je problem? Na banki je bilo govora tudi o temu, da je lahko preveč transakcij preko paypala (obdobje pred Božičem), in da avtorizacija pač traja dlje kot ponavadi.
Hecno mi je, ker sem tudi lani tako obdobje kupoval stvari na ebayu pa ni bilo nobenih problemov s plačilom preko paypala.
Seveda sem vprašanje naslovil tudi na paypalov helpdesk, njihov odgovor še čakam.
LP