Upoštevaj še, da pri AMZSju krije tudi avtomobile, ki niso tvoja last. Recimo si si sposodil avto od kolega in se pokvari. Čeprav mi ni ravno jasno, kako jim gre tole čez na Balkanu.
Kupiš si avto, ki dela mogoče??Jup. Gleda se po moči motorja (pri meni bi bila letos 219 €). Največ stroškov so imeli zaradi nadomestnih vozil (kjer ima Triglav, to je treba priznati, rešeno zares udobno pri Plus Asistenci), zato so tudi dodatno dvignili cene.
Pri kateri zavarovalnici imaš primerljivo asistenco (1500 € stroškov, nadomestno vozilo oz. vsaj določen del kritja za rent-a-car) za tak denar?
Ne kampiram kaj misliš??sploh ko te kdo s takim delujočim naloži
Prometna: ti ne pomaga kaj dosti, če plača druga zavarovalnica, če imaš zaradi tega pokvarjen dopust.Prometno nesrečo plača itaq povzročiteljeva zavarovalnica.
Če crkne je v garanciji asistenca od proizvajalca.
Če ga pa zložiš pa je pač Joža z vleko na voljo.
Jup. Gleda se po moči motorja (pri meni bi bila letos 219 €). Največ stroškov so imeli zaradi nadomestnih vozil (kjer ima Triglav, to je treba priznati, rešeno zares udobno pri Plus Asistenci), zato so tudi dodatno dvignili cene.
Pri kateri zavarovalnici imaš primerljivo asistenco (1500 € stroškov, nadomestno vozilo oz. vsaj določen del kritja za rent-a-car) za tak denar?
Pomojem, da ne. Sploh ob predpostavki, da si ravno na Triglavu še družinsko zdravstveno zavarovan, torej ti odpadejo še letna turistična zdr. zavarovanja za cel svet. Mi smo letos vzeli premium za 132€ za 4 za eno leto.
Razumeš AMZS asistenco? Gre na voznika, ne na vozilo. Voziš lahko rentacar pa imaš AMZS asistenco.
Katero asistenco pa si imel za ta dražji avto? Comfort?sej zato ravno..jaz sem šel na amzs, ker so mi za ta dražji avto sam asistenco zračunal v rangu cele amzs premium... pol pač ne..in smo to črtali...
vmes pa še kako drugo ugodnost rukneš, pa še kje par 10 € noter spraviš. Why not.