Moje izkušnje s Triglavom, tko pri oceni škode, kot z asistenco so samo pozitivne. Seveda pa govorimo tukaj o polni ceni asistence. Za letos imam plačano asistenco plus za kamper 88 EUR in avto 132 EUR. Seveda je pa potem, ko se naredi račun z družinskim popustom cena bistveno nižja. Pa trenutno razmišljam, glede na to, da nas je v familiji vedno več voznikov, da bi vzel še AMZS družinsko. Ravno zdaj ko se je mulc zaletaval, bi prišlo prav, ker je dal decu, ki ga je reševal s ceste 200 EUR....
En gor je vprašal...kdo to plača....ko pride registracija mal zamižiš, če ti pa na kamperju odnese nekaj na Korčuli recimo, si pa prekleto srečen, da si plačal, ker te drugače pride avtovleka...raj ne razmišljam....tko da plača tist, ki je vsaj mal pameten. Itak je pa nezgodno zavarovanje in asistenca take vrste zavarovanje, katerega si ne želiš nikol koristit.
Tko da moje priporočilo, če si zvest eni zavarovalnici, pa še to taki, ki ti priznava družinski popust, se da marsikaj zmenit, če pa vekslaš nonstop, kot moj tast, imaš pa hitro težave in ko potegneš črto plačaš več.