Prijava škode - popravilo

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Je treba škodo takoj prijaviti? Je popravilo potrebno takoj? Danes je namreč tolklo po Ljubljani, moj ima celo streho in havbo popikano. Se lahko počaka do konca poletja, da ne bomo ponavljali vajo? Imam Zav. Maribor, polni kasko.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Glavno, da ti škodo prijaviš najkasneje tri dni od nastanka škode, ostalo lahko počaka..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Glavno, da ti škodo prijaviš najkasneje tri dni od nastanka škode, ostalo lahko počaka..

Pa se lahko jaz odločim kje se bo popravljalo?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je treba škodo takoj prijaviti? Je popravilo potrebno takoj? Danes je namreč tolklo po Ljubljani, moj ima celo streho in havbo popikano. Se lahko počaka do konca poletja, da ne bomo ponavljali vajo? Imam Zav. Maribor, polni kasko.
Preveri, kakšno franšizo imaš. Če imaš veliko, se ti skoraj splača dat popravit kje na črno. Te bo manj prišlo, pa še razredov ne izgubiš.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Kolegica prav da so že gužve pred zavarovalnicami
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
tri dni
sprasujem se.gif

jaz za službena vozila občasno prijavim škodo tudi staro več kot eno leto ( včasih je ne uspem prej zaradi internih razlogov) pa ni problema

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
V 3 dneh je treba škodo prijavit ja. Kdaj se pa odločiš da boš udrtine popravil, je pa tvoja izbira.

Aja, pa za točo ni odbitne franšize ali izgube PR pri Zav. MB
zmaga.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:

Meni so na Zav. Triglav rekli da imam 3 leta časa za prijavo...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Tolkokrat, kot ti toča stolče avto. Omejitev na 3 škodne dogodke letno je samo pri J-kombinaciji - kjer pa lahko za 50% doplačila 'dokupiš' nove 3 škodne dogodke.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:

pravtako na AS
zmaga.gif

Da nista vidva to malo zamešala z rokom za popravilo. Pri vseh škodah je tako, da jo je treba čimprej prijavit zavarovalnici. Preberita malo pogoje, bolj proti koncu zagotovo piše tudi to...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ne. Pri elementarnih nesrečah ni odbitne franšize in izgube bonusa.
Moram tudi sam na zavarovalnico. Verjetno drug teden...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:

pravtako na AS
zmaga.gif

Da nista vidva to malo zamešala z rokom za popravilo. Pri vseh škodah je tako, da jo je treba čimprej prijavit zavarovalnici. Preberita malo pogoje, bolj proti koncu zagotovo piše tudi to...

Sem bil včeraj na cenilnem centru in so mi zagotovili da lahko to prijavim v roku 3 let... Bom pa še drug tedn vseeno poklical na zavarovalnico t.