Prijatelj ali znanec

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ali lahko rečemu "prijatelj" tistemu, ki ******, ko te tepejo?

Bi tudi vi pustili, da vašega prijatelja tepli, vi pa bi pobegnili iz kraja dogodka?

Jaz jih raje dobim kot pa, da gledam, da mi prijatla tepejo
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Ce temu reces prijatelj, ti gre pa zlo slabo. Ne bi pustila prijatelja/prijateljice, ko je v stiski...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
odvisno zakaj jih dobi...

če jih zarad svojega dolgega jezika... naj jih!

Ampak jest na srečo takih prijateljev nimam, da bi se mogu bat, da jih bo kje fasal...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
odvisno zakaj jih dobi...

če jih zarad svojega dolgega jezika... naj jih!

Ampak jest na srečo takih prijateljev nimam, da bi se mogu bat, da jih bo kje fasal...

Podpis, ravno to sem hotel napisat.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
KSZ!

Ravno včeraj sem ob 03:00 zjutraj vstal iz postelje in šel prijatelju pomagat ko so ga hoteli pijani mladinci premlatiti
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ali lahko rečemu "prijatelj" tistemu, ki ******, ko te tepejo?

Bi tudi vi pustili, da vašega prijatelja tepli, vi pa bi pobegnili iz kraja dogodka?

Jaz jih raje dobim kot pa, da gledam, da mi prijatla tepejo
smile-1.gif

Če ne moreš pomagati, ti kar pobegni, boš vsaj na sodišču lahko pričal ali pa se vrnil z rezervno posadko na pomoč...

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
KSZ!

Ravno včeraj sem ob 03:00 zjutraj vstal iz postelje in šel prijatelju pomagat ko so ga hoteli pijani mladinci premlatiti
smile-1.gif

In to ti je blo pod oknom, al kako ti je intervencija uspela?, ker ponavadi kar kmalu začne padat.

Če pa že govorimo o prjatlih, je pa to samo in izključno tisti, ki ti priskoči na pomoč, vsi ostali "mekiči" to niso oz. si ne zaslužijo tega naziva.
nahrung002.gif