Prihaja, MultiPhone 5430 Prestigio.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
No bomo počakali .

Upam da se tvoj post ne bo spremenil v "Ne bomo dočakali.".
evil.gif

Me pa veseli da tudi retro počasi dobiva malce distance do Prestigio-ta. Nč slabga mislu ...
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kot da imajo samsugi in ostali l33t telefoni natančna navodila.

je pa res smotano glede 4500 preko ota. preko usb in micro sd se da.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Jado v--zakaj bi nekaj na težji način ko je lahko na lažji in to ni moja domislica temveč je to v domeni Prestigia za kar so dali obljubo in ta ni izpolnjena.
Glede navodil, če ni firmi v interesu da kupec na dostopen način preko navodil pride do večina stvari ki ga zanimajo o nastavitvah v telefonu potem sta Samsung in ostali ittt telefoni oz firme v istem odnosu do kupcev kot omenjeni, če bi bilo kaj drugače bi res bilo prelahko ----za primer ti navedem priročnik za kamkoder Canon , vzemi ga v roko in ga prelistaj to se pravi da je obširna knjigica kjer so do podrobnosti razložene operacije in nastavitve in misliš da se izdelki Canon zaradi teh navodil kaj bolje prodajajo? Ne ampak kupec in uporabnik teh idelkov ne zastavlja tisoč vprašanj po forumih --dejansko jih sploh ni--kaj narediti v primeru tem in tem-

Moj odnos do izdelkov Prestigio se ni v ničemer spremenil še vedno je pozitiven moti pa me počasen, neažuren odziv Prestigia kot matične firme do vseh teh navedenih pomanjkljivosti, če bo tudi v bodoče tako pa bom tudi sam spremenil mnenje, do takrat pa --
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
A je že kdo kupil tale jajčka? Mene je dones nekaj full zagrablo, pa so ble k sreč še lekarne odprte tko da sem koj zdravila uzel in me je minilo.
evil.gif

Po svoje se mi zdi 4505 bl ziher nakup, s skontom so cene približno take kot je stvar vredna.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
zakaj vsi pametujete "kot je stvar vredna"....a v trgovini in lokalih tudi tako "pametujete"?

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Ko sem nabavil Prestigia, sicer 4500 sem bil tudi skepticen okoli znamke. Dejstvo je, da si podjetje utira pot in kar nekaj mojih prijateljev je ze kupilo Prestigio telefone. Ce je vredno ali ne je druga zgodba. Dejstvo pa je, da izdelki cenovno res niso primerljivi s "kitajci", ampak navsezadnje dobis slovensko garancijo. Darkstar, naroci si kitajca iz ebaya in te bom ob njegovem mrku vprasal ce se je nakup splacal. Razne galakticne in i-sranje zadeve prav tako niso vredne cele place, pa se pri operaterjih ob vezavi prodajajo drazje kot Prestigio (ce noces dodatnih opcij pri narocnini), poleg tega se vezes in cakas celo vecnost na updejte (ker so vezani na operaterje). Jaz sem s telefonom zelo zadovoljen in sem imel ze marsikaj v lasti. Zame je 4500 se vedno bomba od telefona, sploh kar se tice masivne izdelave, in ja, je vreden svojega denarja. Kot verjetno tudi vsi ostali, ce dobis skonto ceno se toliko bolje. Ce pa zelis, lahko svojega mobilnega prijatelja enkrat preizkusis kako se obnese na tleh, lahko prosti pad ali met v daljino. Sem ze marsikaj preizkusil s svojim in dela brezhibno. Medtem ko ostali mrzlicno iscejo najcenejse rezervne dele po ebayu.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
zakaj vsi pametujete "kot je stvar vredna"....a v trgovini in lokalih tudi tako "pametujete"?

Absolutno! Temu se reče "free market". Ponudba in povpraševanje. Razprodaje. Vse to je "igra" z veliko parametri.
Najbolj se pa "pametuje" z delnicami in zlatom.
hysterical-1.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.196
702
113
Ja sej jest sem vprašal za točno ta model. če ga je že kdo kaj probal. Za druge se da dobit kar nekaj informacij iz prve roke, za tega pa ne. Kar se pa tiče prave "čangšlang" robe je pa itak škoda debate. Še za tisto kar je uporabno ne veš kolk je raznih kemikalij notri, ki so v EU že vse prepovedane, Nosiš 3 dni čevlje na boso nogo pol ti pa prsti odpadejo.
rolleyes-1.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Spraseval si za 4505. 4500 je starejsi model. Kolegica kupila in je zadovoljna. Se pa pozna da ima pol giga rama v primerjavi z 4500, ki ima 1 giga. Vse ostale stvari so skoraj identicne pri obeh, razen kaksnih malenkosti, kot so fotoaparat, plastika vs. kovina itd.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
ksz... kdo ima sedaj že par dni tole čudo?

Da slišimo review
grin1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik AsB pravi:
medtem pa smo aktivno začeli delati na spletni strani.

http://www.prestigio.si/izdelki/Smartphones/MultiPhone/MultiPhone_5430

ostali aparati pa sledijo v najkrajšem možnem času.
ne samo, da smo veseli vsake kritike in komentarja tudi upoštevamo jih
smile-1.gif
hvala zvestim uporabnikom!

Ni videt... 11 dni je odkar si to napisal Stran pa je /spet) down, z angleškim obvestilom, kot da ga je otrok naredil...
crazy1.gif