Hvala za razlago. Kako pa določiš da bi želel klicati preko VoWiFi?Če se nahajaš izven EU in na primer kličeš števiko v SLO se pa klic ne obračunava kot mednarodni, temveč kot lokalni.
Ravno za Samsung S22 Ultra me zanima, kje se to nastavi?Vsak telefon ima to malo drugače, večinoma pa je nekje pri nastavitvah klicev (dialer). Pri Samsungu lahko izbiraš ali ima prednost mobilno omrežje ali Wifi.
Torej dokler ne kličeš ne veš ali ti bo zaračunalo mednarodni klic ali lokalni?Na mojem samsungu (S21 ultra) tudi ni posebej nastavitve za vowifi in tudi nastavitev voLTE nanjo ne vpliva (če izkjučiš voLTE še vedno dela vowifi). Da dela veš samo po ikonci v statusni vrstici, med klicem je drugacna ikonca, in pa na seznamu klicev se pri klicih z wifija pojavi dodatna ikona.
V bistvu veš, ker je znak v stausni vrstici in zelena ikona za začetek klica ima isti znak.Torej dokler ne kličeš ne veš ali ti bo zaračunalo mednarodni klic ali lokalni?
Ne bo treba... VoLTE gori ikona...Ko bo uradno objavljeno da je, se bom res pozanimal na klicnem centru...
Deluje tudi VoWifi, ampak sem moral z ono Xiaomi kodo aktivirat opcijo...Ne bo treba... VoLTE gori ikona...
Vklopil VoWifi na mojem Pocotu F5 Pro, ampak ikone namenjene Vowifi pa nisem videl... Klici preko voWifi so vklopljeniDeluje tudi VoWifi, ampak sem moral z ono Xiaomi kodo aktivirat opcijo...
Pri meni se pojavi malo po povezavi na Wifi...Vklopil VoWifi na mojem Pocotu F5 Pro, ampak ikone namenjene Vowifi pa nisem videl... Klici preko voWifi so vklopljeni
Meni napiše: Izklopite način za letalo ali se povežite v omrežje WI-FI, če želite opraviti klic... Seveda sem povezan v WI-FI omrežjePri meni se pojavi malo po povezavi na Wifi...