Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lažejo, Judje jih bodo porazili da bo joj, upam da se ne bodo ozirali na škodo!
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Daj model, malo se umiri. Eno je špilat junaka in bedaka na forumu, nekaj drugega pa je podpihovanje sovraštva, podpiranje oboroženih spopadov, vojn...
Ljudje umirajo - otroci, ženske, nemočni, nič krivi. Zaradi par frikov - pa je vseeno ali imajo na glavi kahlico , plenico... Nima veze, če so oblečeni v bele rjuhe, črne rjuhe, zlato in brokat. Vojna je sranje in še nikoli nikdar ni prinesla nič dobrega in povečini nastradajo tisti, ki so najmanj krivi! Seveda, lahko je biti pameten in glasen, ki je sranje 1000 in še več km vstran. Ko ti bo pa na dvorišču razgnalo kakšno raketo in mogoče samo zato, ker je nekdo nekomu pokazal sredince, boš pa cvilil kot mala punčka in v sili molil k Bogu, Alahu, Stalinu, Titu, Šivi, Višnuju... Vsem hkrati...
Zato še enkrat razmisli svojo vlogo in udejstvovanje v tej debati, preden izgubiš še tisto trohnico ugleda, ki še ga imaš na tem forumu!
Citat:
Uporabnik Tahudfirbc pravi:
Za nekater tukaj je izstrelitev nevodene rakete izdelane v garaži junaško dejanje, medtem ko je "spečenje" enega od voditeljev Hamasa okrutno dejanje,?
In če ta raketa slučajno prileti v nakupovalni center, šolo, vrtec ? Izraelci so uporabili vodeno raketo na cilj, niso pa zasuli soseske s kasetnimi bombami, pa bi jo lahko.
Lahko pa rečem samo to, kot turistični delavec sem delal tako s Palestinci kot Izraelci. In ali bi kdo ugibal, kateri so večji idioti, bolj nesramni in goljufivi?
Citat:
Jap, pa si čisto "ziher"?
Pa sem raje zapustil turizem, ko so začeli delati prihajati kockaste rutke.
Citat:
Ti pa pozabljaš dejstvo, da jim Izraelci niso ukradli zemlje, ampak so jo jim Arabci sami prodali.Palestina do vrnitve Izraelitov v ta območja ni bila drugega kot začasno domovanje nekaj plemen, ki so izkoriščala situacijo brezvladaja na Bližnjem vzhodu po razpadu otomanskega imperij po prvi svetovni vojni.
In kot najbolj važno, Palestinci se najbolj učinkovito koljejo kar med seboj, če mi ne verjameš malo pobrskaj med knjigami in po netu za nazaj.Tako kot vsi Arabci.