Pri kateri zavarovalnici imate zavarovan avto

Pri kateri zavarovalnici imate zavarovan avto

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Ali je mogoče tu kakšen agent ZM ki bi lahko naredil izračun za avto (prosim na ZS).

Drugače pa kakšne so izkušnje z ZM? Cenjene škod?

Hvala!

lp

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Jaz sem zavarval avto pri Grawe.
Star je eno leto, 98KW, vrednost novega je bila 13.700€, pri Grawe so mi zaračunali za osnovno zavarovanje (6. premijski razred), polni kasko z 1% odbitne franšize in krajo skupaj 402€.

WTF?! 402e ??!?!?

lp
Toliko so mi naračunali. Pri Triglavu bi prišlo pa dobrih 100€ več z vsemi možnimi popusti.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pa vidimo da Generali, ZM in Tilia niti pod slučajno niso najcenejši...
Ta se mora najprej izkazati kot varen voznik, potem mu bo Generali ponudil boljšo ceno. Če ima vsaj 5 let vozniški izpit in brez povzročene neesreče v zadnjih 2 letih, je cena 307€.

Sicer pa na temu ... 98kW - novonabavna cena 13.700€??? Takšnim cenam Dacia ne more konkurirati. Za kater avto gre, če ni skrivnost?
Gre se za Twingota iz garaže.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
imam pri ZM
enkrat sem kril iz kaskota, ker sem pač razsipal kišto, ni bilo nobenih težav
drugič me je nekdo ruknil , je cenilec nekaj ocenil, servis pa več računal in je servis vse zrihtal. tudi brez težav torej.
nekoče sem jaz nekoga poljubil pa tudi nič težav. izpolnjeni obrazci in je to to.
nikoli ni bilo zraven policije ali pa da bi oni hoteli nek policijski zapisnik ipd jajca
na našem koncu je njihov cenilec praktično na vsakem servisu oz ima vsak večji servis z njimi pogodbo in tudi zaradi tega sem pri njih