Prhljaj na jajcih

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Imam en problem pa upam, da bote znali pomagat, ker ziher nisn edini.

Gre pa se za to, da se mi doli prhljaj dela in to čisto taki ko ga majo eni na glavi. Kot prvo tota zadeva pune srbi da se čohaš fsakih pet minut ko orangutan pa bog ne daj da te opazijo (sploh ženske), ker bi takoj izpado vlki pacek. Še huje pa je ko je treba v akcijo. Vojak salutira, ampak zram pa pusti na gatah one bele pikice in to res nea zgleda, ko tam neke sneži pa se prah dviga da baba že čudno gleda. Mi še zabije zakaj raje snežaka nea naredim pa se kar obleče in gre domov. Meni pa to pisker dvigne, mislim ko da sn jaz kriv. Totega hudiča lahka s petimi šamponi dol ribaš, od navadnih pa do onih super ultra vitaminskih z idealnimi pH vrednostmi, ampak hudič se še kar drži pa negre preč.
Nebom reko zaj, da s spodnjo glavo nič nea mislim, ampak tolko pa spet ne da bi se mi zato že kar prhljaj na njej delal?
confused-1.gif

Ka naj naredim? Za Božička bi bilo mogoče še fajno presenečenje, ampak spomladi je pa toti (******) "sneg" čisto vun iz konteksta. Poleg tega se bojim da bi se to naokoli izvedelo pa bi me te še celi kolektiv zajebaval.

Za zmirom vaš, Batate

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ka naj naredim? Za Božička bi bilo mogoče še fajno presenečenje, ampak spomladi je pa toti (******) "sneg"
Majstr, nimaš kaj nardit. Ti maš pač med nogami snežni top.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
ksz

Če se ne zahebavaš, potem si verjetno staknil glivice. Bo treba k zdravniku po recept za antimikotik. Da ne začelo še deklic ščemet in da ne bojo še one staknile prhljaja.

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Joj da bi si pa jajca pobril, mislim kak bi pa to izgledalo, da mi neki oskubljeni puran binglja med nogami. Bi se te ziher še keri najdo ko bi me špikal da izgledam ko Damjan Murko. Da nea omenjam enkrat ko sn vzel strojček da pobrijem (fsi so lapali, kak je to zaj moderno bla bla, pa sn pač probal), ampak to je bila napaka. Mi je vmes ratalo, da mi je jajca cuknilo not, joj, joj. Da bi vi vedli kak to fejst boli! Sn si reko da moderno gor ali pa dol, to ni za mene. Skratka britje odpade.

Če so pa glivice se pa vidi, kak so babe hinavske ker je skoro samo ena od kere bi to lahka dobo. In to je ona ista, ko mi je snežaka predlagala. Mislim prvo mi da glivice, te se pa hinavsko spreneveda pa s prstom kaže na mene. To tak nea gre. Z babami so zmirom sami problemi, fsaj jaz jih imam, ampak vreji, nima to veze, zaj morem prvo rešit svoj problem s snežnim topom. Da bo spet samo top in nič snežni, ker kaj mi to pomaga, če se pa nobena noče drajsati po mojem snegu ampak gre raje na Pohorje.
Nebi pa kar do doktorja šel, če se to izve bo nerodno, prvo bi probal kakšno mazilo ali pa domača zelišča (če so seveda to res glivice).

Za zmirom vaš, Batate

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
To se pa ziher hecaš. Mislim fsaj jaz nea vidim, kak naj bi to pomagalo?
confused-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Imam občutek da pri toti metodi nekaj smrdi, tak da nebom probal. Boš prvo mogo pokazat študijo, da deluje, ker mislim da v dreku ni zdravilnih zelišč, ker je že fse prebavljeno.

Za zmirom vaš, Batate

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Po mojem premalo piješ in, namesto, da bi ti špricnilo, se samo pokadi in prah naleže na grmovje.
Saj si že videl okolico makadamske ceste poleti? No, tako nekako.

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
To je najbrž sam suha koža ki leti okol ker preveč masturbiraš
crazy1.gif

Morš mal podmazat
evil.gif