Prhljaj na jajcih

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Delno pomaga manj stresa in več sonca
Kako pa naj to počne?
A ti predlagaš, da ga naj manj strese ko preneha scat, pol naj ga pa na soncu obrača, kot čevapčič? A ne vidiš, da ga je sram soncu tazga luskinastga pokazat?
To mislim ne bo šlo.
Psoriaza se reče drugač, ne psioraza. Psiorazo majo psi.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
kako pa to, da si tako poučen o tem
grims-1.gif

Skorpy, ti se kar norca delaj. Luskavica zna bit kar nadležna zadeva. Sem imel kar nekaj let "kozmetiko za frizuro (tazgornjo, da ne bo pomote)" na stroške zdravstvene zavarovalnice. Pri men je bila kura z Diprosalic losionom od začetka vsak večer na frizuro, potem vsak drug večer, potem en teden vsak drug večer pa en teden paveze, no zdaj pa samo butico perem z Orozanolom. Ima pa Diprosalic losion eno slabo lastnost, pri men se je zadeva začela v manjši meri pojavljat na obrazu. Trenutno se zaradi tega večkrat na teden namažem z Eucerinom. Ko sem imel Diprosalic losion sem si mogel za pranje butice vzet kar cel večer, zraven sem mel še mislim, da olivno olje,s katerim sem butico namazal kaki dve uri pred pranjem.

Je pa zanimivo, da se zadeva ni pojavljala tam kjer sem že plešast.

K sreči se pa vsaj zaenkrat še nimam teh problemov spodaj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
kako pa to, da si tako poučen o tem
grims-1.gif

Skorpy, ti se kar norca delaj. Luskavica zna bit kar nadležna zadeva. Sem imel kar nekaj let "kozmetiko za frizuro (tazgornjo, da ne bo pomote)" na stroške zdravstvene zavarovalnice. Pri men je bila kura z Diprosalic losionom od začetka vsak večer na frizuro, potem vsak drug večer, potem en teden vsak drug večer pa en teden paveze, no zdaj pa samo butico perem z Orozanolom. Ima pa Diprosalic losion eno slabo lastnost, pri men se je zadeva začela v manjši meri pojavljat na obrazu. Trenutno se zaradi tega večkrat na teden namažem z Eucerinom. Ko sem imel Diprosalic losion sem si mogel za pranje butice vzet kar cel večer, zraven sem mel še mislim, da olivno olje,s katerim sem butico namazal kaki dve uri pred pranjem.

Je pa zanimivo, da se zadeva ni pojavljala tam kjer sem že plešast.

K sreči se pa vsaj zaenkrat še nimam teh problemov spodaj.

si zadnja oseba, ki me lahko obtoži, da se iz tega delam norca
smirk-1.gif
in sam tih bot

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
No da povem zaj, kak je. Sosed izgleda bere toti forum pa me je prepoznal (?!?), imena tu gori mi pa ni izdal. Ampak ni bil nič žleht mi je reko da je tui sam imel isti problem pa da ga je rešil. In sma tak za vikend šla do njegove ome, ker se baje spozna na zelišča. Ženska ima že 86 let ampak živahna je pa ko kokice v ponvi, skače sem pa tja ko da jih niti 40 nima, se ji vidi, da se spozna domačo medicino da je tak vitalna ostala.

Pa se ji med kavico razloži, v kerem grmu tiči zajec in je takoj vedela, kaj naredit. Je prinesla nek domači zvarek iz kopriv pa mete pa rekla, da to deluje kot naravni šampon proti prhljaju. Pridem domov pa grem preizkusit, ali deluje. Vzamem zvarek in ga zlijem na ovčko, te pa fse skup špohtlam sem pa tja 10 minut, tak ko je stara naročila. Ni pa nič rekla, da to peče ko hudir in jaz se potem v koaplnici derem ko jesihar, da so me kasneje še sosedja spraševali, ka je bilo pa sn si zmislo, da je bil to neki film grozljivka in se je od tam čulo. Ampak drugače je pa to za mene res bila grozljivka, na koncu pa je glavni junak le preživel, namesto ovčke je imel afro frizuro pa rdeči je bil ko Vinetu. Pa še tri dni mi je štrajkal da je že izgledalo, ko da mi je dal odpoved in nisn več njegov šefe, ampak čez tri dni je pa na srečo že prišel k pameti pa še prhljaj je izginil. Sicer bomo vidli, kak bo s tim čez teden ali dva, ampak zaenkrat izgleda super, ko iz salona.

Ampak onega šampona od stare vešče (ni mišljeno žleht, sosed) pa raši nebom več uporabil, ker mi je mojega kolega skoraj zakurilo.

Za zmirom vaš, Batate

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kako te je pa sosed pogruntal? A je mogoče čist slučajno vidu, kako iz tvojih hlač, pri jasnem vremenu in v vročini sneg naletuje?
Hej Batatko, da nisi ti slučajno s tem tvojim sosedom gnojnično jamo skupaj kopal in si se od njega prhljaja nalezu?
Opaopa.........
Bakici pa vsaka čast, ker pozna rcnije. Najbrž je tud ona v mladih letih imela kaj prhljaja po riti? Al ga ma pa celo še zdaj, ker praviš da je še zmeraj poskočna...kdo ve?