Citat:
Uporabnik potnik pravi:
@Apollo8: to je del naše poslovne strategije. Če lahko to ponujajo letalske družbe (za otroke od 2-12 let) in preživijo, potem bomo tudi mi
Če je to tvoj odgovor na vprašanje, potem raje danes nehajte...
Citat:
Uporabnik potnik pravi:
@Apollo8: to je del naše poslovne strategije. Če lahko to ponujajo letalske družbe (za otroke od 2-12 let) in preživijo, potem bomo tudi mi
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Na destinaciji benetke je max cakalno okno 3 ure.Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
za 4 osebe povratna do benetk 122 je malo nizka ,..kar sem gledal se cene začnejo pri 20/na osebo/v en osmer,..tako bi to prišlo 160 eur plus da ponavadi je cen še kar višja ali pa je okno takoooo dolgo da si na letališču 5 ur,.....mi se vedno peljemo z avtom, računam do benetk in nazaj: 35 eur bencin, 20 eur ceste, in dan parkinga po 4 eur. to je to, da sam vozim mi pa paše(dober avto pa to... )
No sej zate je opcija brez cakalnega okna. Sam placat je treba tko da se za vsakogar najde ponudba.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik Zmago1 pravi:
za 4 osebe povratna do benetk 122 je malo nizka ,..kar sem gledal se cene začnejo pri 20/na osebo/v en osmer,..tako bi to prišlo 160 eur plus da ponavadi je cen še kar višja ali pa je okno takoooo dolgo da si na letališču 5 ur,.....mi se vedno peljemo z avtom, računam do benetk in nazaj: 35 eur bencin, 20 eur ceste, in dan parkinga po 4 eur. to je to, da sam vozim mi pa paše(dober avto pa to... )
Kar je zame natanko 3 ure preveč.
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Jst se v benetke skos z europrevozi furam. 20€, pokličem par dni prej in je done deal. Zaenkrat kr zadovoljn
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No sej zate je opcija brez cakalnega okna. Sam placat je treba tko da se za vsakogar najde ponudba.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Tist je pa tolk drago, da pa ni za nikamor. Se še 1 osebi bolj splača z avtom peljat.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Uporabnik Zmago1 pravi:
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Jst se v benetke skos z europrevozi furam. 20€, pokličem par dni prej in je done deal. Zaenkrat kr zadovoljn
20€ je v eno mer ali obe, iz kje?