5 In 1 7D Men's Rechargeable Bald Head Electric Shaver 7 Floating Heads Beard Nose Ear Hair Trimmer Razor Clipper Facial Brush - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Razen tista dva roga, tam okol gre mal bolj težkoNimam pa nobenih izrastkov...
Saj veš, da kar briješ - potem še bolj raste?Sem ju že porezal z britvico, tako da je rešeno.
Ja to je bila tudi moja tehnika včasih. Enkrat sem se bril pred spanjem, okoli polnoci, kar naenkrat mi je pa odrezalo kožo, tko ene 4 cm v dolžino, 1 cm v širino, pa kakšen mm debelo. Še danes ne vem kako mi je to ratalo.Po dveh mesecih prakse, britje vsak tretji dan.
Uporabljam poceni britvice iz Eurospina (menjava na mesec), pomemben je način britja. Če sem držal britvico za ročaj je bilo vse narobe.
Sedaj z dvema prstoma potiskam britvico spodaj na rezilu in to je to. 5min dela.
Nimam pa nobenih izrastkov (bradavice, itd.) na buči, tako da to vsekakor zelo olajša zadevo.
A je bilo kaj alkohola pred tem?bili je polno krvi, ne takoj, brazgotino imam pa še danes. Tako da po pameti s pritiskanjem![]()
Ej, ne vem. Me pa tile redki, pa še sivi lasje, bolj živcirajo kot britje vsake tri dni.Saj veš, da kar briješ - potem še bolj raste?![]()
lasje rastejo v različnih smereh, kaj je tukaj smešno.A je bilo kaj alkohola pred tem?
i. Izgleda mi (še tisto, kar jih je ostalo) lasje rastejo v različnih smereh.
.
Nič alkohola, povsem trezenA je bilo kaj alkohola pred tem?
Sicer pa hvala za opozorilo. Sem nekako predvideval, da se razume razume, da je treba lepo z občutkom pritiskati in večkrat iti čez isto mesto. Ne pa kot kosilnica.
Mi je pa zanimivo, da moram čez nekatera mesta večkrat iti iz različnih smeri. Izgleda mi (še tisto, kar jih je ostalo) lasje rastejo v različnih smereh.
Ej, ne vem. Me pa tile redki, pa še sivi lasje, bolj živcirajo kot britje vsake tri dni.
Drugače pa, če imaš kakšno idejo za permanentno odstranitev, kar na plano. Bencin in vžigalica ne prideta v poštev.
Drugače me pa totalno razkuri, ko mi na YT šibajo vmes reklame ze PRESAJENJE las. Je... te, dej mi reklamo za trajno odstranitev, ne pa presaditev.
Za odstranjevanje rogov pa nisem pravi naslov - mogoče kar excorcist, ali pa bližnje.Ej, ne vem. Me pa tile redki, pa še sivi lasje, bolj živcirajo kot britje vsake tri dni.
Drugače pa, če imaš kakšno idejo za permanentno odstranitev, kar na plano. Bencin in vžigalica ne prideta v poštev.![]()
No, po enem letu je to tudi meni uspelo. Sicer minimalno pol cm x pol cm in ne zelo globoko.Ja to je bila tudi moja tehnika včasih. Enkrat sem se bril pred spanjem, okoli polnoci, kar naenkrat mi je pa odrezalo kožo, tko ene 4 cm v dolžino, 1 cm v širino, pa kakšen mm debelo. Še danes ne vem kako mi je to ratalo.
Cela panika, nisem zaspal do 3h.
bili je polno krvi, ne takoj, brazgotino imam pa še danes. Tako da po pameti s pritiskanjem![]()