Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar probaj iti 140...bo treba še manj...
140km/h po števcu je na garminu 131-132km/h
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kar probaj iti 140...bo treba še manj...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja mogoče pri 15 let starem korejcu, moja njemačka kola kažejo enako po števcu in gpsu.
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ja, 150m naprej pred uvozom za Bežigrad pa še policijska Octavia, iz katere je meril policaj z "ročnim" radarjem!
Meni pri 130 kiksne za 2km, kar je povsem natančno. Števec ne upošteva obrabljenost gum.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ja mogoče pri 15 let starem korejcu, moja njemačka kola kažejo enako po števcu in gpsu.
O kakšni toleranci ti govoriš? Kdo ti odbije toleranco?Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Zanič GPS))
140 po števcu ti je 135 kmh realno pa še toleranco odbiješ pa si na konju
LP
POlicaj te lahko pomeri 500m prej, preden si pripeljal do njega. In v tem času ima dovolj časa, da pride iz avta in te ustavi z loparčkom na odstavnem pasu. Pa koga briga, če je ustavljanje na odstavnem pasu nevarno, če je denar v igri ni važna varnost.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ja, 150m naprej pred uvozom za Bežigrad pa še policijska Octavia, iz katere je meril policaj z "ročnim" radarjem!
in kaj potem naredi? prižge luč in za tabo? če peljem 130km/h je to 36m/s, on sigurno rabi 10 sekund, da pogleda kolk sem peljal, se odloči, da bo speljal, preden pa pospeši na hitrost, ki mora bit dost večja od 130 (da te dohiti) si pa ti ja že v šiški?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
POlicaj te lahko pomeri 500m prej, preden si pripeljal do njega. In v tem času ima dovolj časa, da pride iz avta in te ustavi z loparčkom na odstavnem pasu. Pa koga briga, če je ustavljanje na odstavnem pasu nevarno, če je denar v igri ni važna varnost.Citat:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
in kaj potem naredi? prižge luč in za tabo? če peljem 130km/h je to 36m/s, on sigurno rabi 10 sekund, da pogleda kolk sem peljal, se odloči, da bo speljal, preden pa pospeši na hitrost, ki mora bit dost večja od 130 (da te dohiti) si pa ti ja že v šiški?
Če pa si pripeljal tolk, da nisi mogel ustavit, ti pa računa še pobeg.
Ne skrbi. Če nebi nič mogli pokasirat že nebi tam stali.Citat:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Če pa si pripeljal tolk, da nisi mogel ustavit, ti pa računa še pobeg.
na obvoznici te ne more namerit na 500metrov, ker skoraj da ni situacije, kjer 500m pred tabo ne bi bilo koga