Žal ti ne bom mogel dosti pomagat. Zaenkrat ima samo 4 kolesa gor, ta mala dva da v prikolico. Tako da nima dveh vrst, ampak 4 v eni. Ko bosta še tista dva večja je rekel, da jih bo dal na streho.Citat:
Uporabnik softi pravi:
dvo tedensko ne rabim robe v prikoli, rabim sam kolesa premikat. takrat ko rabim robo, bi lahko kolesa preskočil. v skrajni sili.
koliko dolžine rabiš za 6 koles?
daješ v dve vrsti verjetno. dej ga pobezaj.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Kva pa vem...a je taka prikola uporabna za kej drugega še? Brez da 1 uro šraufaš
za tole sem pa preveč brihtola popil.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Postavi na dvorišču 6 koles v širino (eden naprej drugi nazaj zaradi balanc ki so najširše) pa zmeri. Potem pa po predlogu Mtl naredi kovinsko konstrukcijo katero boš fiksiral na prikolico. Na to kovinsko konstrukcijo pa postaviš tiste ”tipske” kolesarske nosilce.
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
V vednost:
Na 135 prečkah vozim kovček Thule Pacific 600 + 3 full size kolesa.
Dva obrnjena naprej, eden nazaj. Gre pa na milimetre, in eno dopoldne sem rabil, da sem zadevo uskladil. Pri montaži/demontaži sedaj ločeno montiram kovček, ostalo (strešne nosilce s prečkami + 3 nosilce za kolesa) pa v enem kosu dajem gor/dol na streho in je hitro opravljeno ter ne iščem ponovno pravih pozicij.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
V vednost:
Na 135 prečkah vozim kovček Thule Pacific 600 + 3 full size kolesa.
Dva obrnjena naprej, eden nazaj. Gre pa na milimetre, in eno dopoldne sem rabil, da sem zadevo uskladil. Pri montaži/demontaži sedaj ločeno montiram kovček, ostalo (strešne nosilce s prečkami + 3 nosilce za kolesa) pa v enem kosu dajem gor/dol na streho in je hitro opravljeno ter ne iščem ponovno pravih pozicij.
imam prečke 127. kufer recimo 94. ali misliš, da dam na vsako stran enega proride 591? al pa na eno dva?
ma kdo izkušnje?
kok rabi proride prostora?
hm..verjetno je bl vprašanje kok rabi kolo?