ksz..
Da se vrnemo k stroškom izdelave mansarde...
Podstreha (140m2) je bila popolnoma surova, 1/3 je bilo še potrebno položiti plato in narediti stopnice
- plata in stopnice........................................................................cca 3400 €,
- 9 strešnih oken..........................................................................cca 3000 € (montiral sam),
- izolacija.....................................................................................cca 1300 € (montiral sam)
- knauf in bandažiranje + eno beljenje (280 m2)................................cca. 3400 €
- elektrika.................................................................................... cca. 630 € (montiral sam )
- tlaki z izolacijo............................................................................cca. 1600 €
- centralna (napeljava brez peči)......................................................po predračunu okoli 2700 €
- ploščice......................................................................................640 € (polagal sam in žlahta)
- laminat.......................................................................................cca 1500 €
- vodovodar....................................................................................500 €
- klima..........................................................................................2500€
Vse skupaj okoli 21 k€, s tem da še ni nobene opreme not in da je bil ves les na razpolago doma