Prestigio MultiPhone 4300 duo

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Namesti si App--Link2SD--ta program je boljši in si potem oglej v ---podatki o prostoru--in boš dobil tako sliko z podatki ..
1729203-Screenshot_2013-03-18-18-15-21.png

Priponke

• 1729203-Screenshot_2013-03-18-18-15-21.png
    1729203-Screenshot_2013-03-18-18-15-21.png
    76,5 KB · Ogledi: 154
Nazadnje urejeno:

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
ja samo to nič ne spremeni, prenaša se še vedno lahko LE na "SPOMINSKO KARTICO" ali nazaj v "POMNILNIK TELEFONA# a je res?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Že tako težko pišem da se prav mučim, daje me sladkorna in vid se mi zvečer zelo slabša, pa vendar, očigledno je ta zunanji SD neprikazan zakaj res ne vem , v tej aplikaciji je to isto ko pa greš v ta podatek , --predzadnjio tipko na telefonu poklači in se ti prikažejo možnosti-- ti zunanj označi kot EXT.sd2-tu potem se lahko pomikaš še dalje in vidiš tudi spodaj drugo particijo, in to je za mene relavantno, ostalo zakaj tako pa ne razumem vendar bom pogruntal, sedaj me pol ure ne bo ker si moram dati inekcijo insulinain vzeti zdravila, potem se slišimo-

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
torej ti imaš vse aplikacije katere je možno prestaviti na externo SD tam, in ko jo odstraniš ti večina teh aplikacij v telefonu ne deluje?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Tako je kot praviš saj sem ti to že tudi omenil, verjetno je res problem samo v tem da ti program pokaže prenesene ne zabeleži pa jih kot prenesene na ex SD torej zunanji, to bomo še predelali in ugotovili kaj je s tem.Preberi to na tej sliki, ti je kaj jasno, meni je-
1729233-Screenshot_2013-03-18-18-53-45.png

Priponke

• 1729233-Screenshot_2013-03-18-18-53-45.png
    1729233-Screenshot_2013-03-18-18-53-45.png
    106,5 KB · Ogledi: 156
Nazadnje urejeno:

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
ja ne, ker men dela vse lepo tud ko odstranim microSD kartico. In ne štekam kva se men dogaja kar se tep ne.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
če so aplikacije na externi microSD kartici, in ko vzameš kartico ven jih ne sme bit več na namizju ali kjerkoli drugje (ker so na kartici!!!) če že ostane kaj na namizju mora bit ena ikonca (kjer je bil prej app, a ni ikonca dejanske aplikacije) a je neaktivna! Se ne da zagnati aplikacije, ker je ni.

V kolikor tebi ostanejo aplikacije na namizju in æe eno klikneš (za katero veš da si jo prenesel na ext. microSD katero si odstranil) in ti aplikacija se zažene... potem RETRO ne zastopiš prav nič.

Torej tebi ostanejo appi po odstranitvi na namizju?

Nazadnje urejeno:

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
tudi meni ne premakne programov na sd, preklapljam lahko le med notranji pomnilnik in usb pomnilnik,kljub temu da imam nastavljeno shranjevanje na sd kartica,tudi slike mi nalaga na usb pomnilnik,

lp

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
lej RETRO pa to ve vsak uporabnik androida, valda se pogovarjamo o možno prenosljivih appih, ampak jaz sem prepričan, da niti tebi ne prenese na externo sd. Retro, če bi ti, bi se to videlo, ne more kar ne napisat :D

Daj mi še odgovori Retro, torej tebi ostanejo appi po odstranitvi na namizju tudi ko odstraniš sd kartico (prav slikca aplikacije?)

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
App--Link2SD sem namestil in ti lepo pokaže kjer naj bi bili nameščeni programi, ko kliknem premakni na spominsko kartico premakne na usb pomnilnik, velikost sd pa ostane enaka,se ne spremeni,torej res ne premakne na sd kartico,baje pa je to normalno,zato pa stanejo nekateri gsm več zaradi tega razpoložljivega pomnilnika,zakaj bi potem kupoval phone z 16 ali 32 gb, kupil bi le 2gb in potem dal noter 32gb sd in prihranil

lp

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Ma ne @dejvi to premikanje na zunanjo SD na večini android telefonov dela, sem jih imel že veliko pred tem 4300, ampak tukaj to NE DELA.
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Izposojeno iz ANDROID.SI kjer tudi ti Bias postavljaš vprašanja,.pa ti dajo odgovor?
1729360-Zajetaslika.PNG

Priponke

• 1729360-Zajetaslika.PNG
    1729360-Zajetaslika.PNG
    174,5 KB · Ogledi: 157
Nazadnje urejeno:

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
RETRO ok, sam še nekaj to vsi uporabniki androida vemo in smo že obdelali, jaz samo trdim, da tisto kar ti misliš da se prestavlja na externo kartico se dejansko niti pri meni niti pri tebi NE prestavi (pa ne govorim sedaj o sistemskih appih ipd.)

Raje mi odgovori:

Daj mi še odgovori Retro, torej tebi ostanejo appi po odstranitvi na namizju tudi ko odstraniš sd kartico (prav slikca aplikacije?)

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Ja sam mene to tok mot, ker vstraja. Pa k sm tud jst argumentiral, sam pol da on občutek da jst ne razumem kaj govori, ampak men je vse jasno...no za trenutek me je prepričal, ampak sem mu pol hotel samo pokazat da se moti in da ni ok če se motiš in v tej smeri nadaljuješ na forumu. Ampak, ja se ne da
smile-1.gif

Retro brez zamere, sam vse linke k si popal, do obrazlozitev app2sd itd, nimajo veze s tem, pa mi vsi dobro vemo kaj se da selit in kaj ne, ampak dejstvo je, dejstvo, da na 4300 nerootanmu se to ne da in ja, tud ti ne moreš.

Verjami, al pa nam pokaži da se motimo mi, ampak s tehtnim argumentom.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Izposojeno iz ANDROID.SI kjer tudi ti Bias postavljaš vprašanja,.pa ti dajo odgovor?

Retro, še enkrat jebelacesta
smile-1.gif
veeem kako se to dela, sam dejstvo je kot že od prvega posta razlagam in tudi ti v predpostavki da je telefon nerootan se zadeve NE da selit na eksterno sd. Ja not sicer iše selitev na s kartico ampak to mislim, da nam je vsem jasno (kar smo/sem tudi pokazal) da ni eksterna sd.

Ok nočko, pouhn kufr mam tega telefona. Sicer se je pa vse začelo, ker mi pri rebootu skensla vse prednastavitve (kot so izbrana tipkovnica, izbrana galerija, izbran brskalnik itd.) to je bil prvotni problem, da sem se oglasil (pa to še vedno ne dela, tporej se resetira) tole s sd, je pa tud en fail prestigiota 4300.

Tud prestigio ni nevemkaj. Je top mobitel za to ceno, ampak zdaleč (kot nekateri pravijo) nad povprečjem.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Bias, nimam nobenega od Prestigiev, ker pa sem se po tihem odločala tudi zanj (4500), vseeno rada zaidem sem in preberem, kaj napišete.
smile-1.gif

Namesto Prestigia sem vzela Xperio, zraven pa kupila še 16 gb spominsko kartico. Po prebiranju težav, ki jih imaš, sem šla preverit in naj te potolažim, da je na mojem telefonu čisto isto.
shocked-1.gif
Najdla in preselila sem lahko le nekaj slik, prejetih preko bt in dve fotki za ozadje ter ringtone, ki sem jih downloadala iz Zedge...
Na Sonyjevem forumu sem prebrala, da naj bi bilo to pri androidih čisto normalno in bi naj na zunanji pomnilnik nalagal slike in glasbo...
sprasujem se.gif

Če bo kdo kaj pogruntal glede tega, pa naj kar napiše...
write.gif