Prestigio MultiPhone 4300 duo

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
posodobitev zajema nadgradnjo ereader in fm radio,tako da se še ne izplača posodabljati,
moj e4300 zaenkrat delava vredu in nimam kakšnih težav,internet dela celo hitreje kot na Sony Experia J, ki je nekje enak cenovni razred in manj kompakten ko ga držiš v roki

lp

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Kako vam je pa uspelo (če vam je sploh) sinhronizirati slike stikov iz imenika in recimo FB-a ali Gmaila? Da imaš prikazano sliko klicočega z FB-a

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
imam problem in sicer na 4300 modelu

Vsakič ko telefon rebootam ali pa se čist ugasne, mi resetira nastavitev, kot naprimer kater app za fotke odpre, katera tipkovnica je nastavljena,s katerim appom odpira pdf itd.

Mogoče kakšna ideja kaj bi to bilo?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Imaš telefon sinhroniziran z mailom? Če si ga resetiral na tovarniške nastavitve če ne pa ga poskusi in ponovno nastavi vse od začetka.
Bolj ugibam , pa upam da boš rešil situacijo, če ne daj bolj podroben opis takoj ko vklopiš aparat, kaj se takrat dogaja, te prosi za kakšne nastavitve?
sprasujem se.gif

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
bom zdele spravil v tovarniške nastavitve, sicer pa mi ob vklopu ne opozarja na nič posebnega oz. ni opozoril.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Bias, tudi sam imam na modelu 4500 enake težave, kot verjetno tudi ostali uporabniki, nevem pa ali je to hec pri vseh androidih ali pe pri Prestigiu. Od vsega me se najbolj moti, da moram vsakic po vklopu na novo nastavljati tipkovnico, ki jo zelim uporabljati.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
To pa je že zanimivo, sta že dva ki to trdita vendar se mi zdi to dejansko nemogoče, če je to res tak problem vama svetujem da se obrneta z vprašanjem na servis Asbis kjer vama bojo vedeli dati odgovor.Takih inf. niti v drugig forumih o Androidu nisem zasledil še manj pa da bi kdo pripisal za Prestigio telefone.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
To je zagotovo dejstvo sicer ne trdim, da je problem vseh 4300, ampak je moreče. Prav tako je velik problem Prestigia (ali je to samo na 4300) to, da ne morem aplikacij (katere je možno prestavljati) prestaviti na "zunanjo sd kartico" in mi fila notranji spomin, ki pa ni velik, in moram zatorej delati selekcijo.

A kdo ve, a se fotke shranjuje na interna dva spomina, ali na zunajo sd kartico... ker imam občutek, da se shranjuje na enega od tistih dveh notranjih spominovv, kar je pri moji 32gb sd kartici velik fail, in potlej prenasam "rocno" s file managerjem na zunanjo katzico.

V glavnem, razočaran po mesecih uporabe predvsem radi teh dveh zadev. Ok pa slušalko so mi v garanciji menjali, zelooo hitro in moram pohvalit Asbis kot eden boljših servisev.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
To pa je že zanimivo, sta že dva ki to trdita vendar se mi zdi to dejansko nemogoče, če je to res tak problem

Retro
- vsekakor trdiva ker je to res, sem uporabnik androida že zelo dolgo in se kaj takega ni dogajalo nikjer
- verjami, da je mogoče, če to pravim, valda se nisem kar nekaj zmislil
smile-1.gif

- je tak problem, velik problem, ker je frustrejting
smile-1.gif

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Retro, preizkusi na svojemu in poročaj. Naprimer nastavi si drugo tipkovnico (ali za odpiranje fotk ali drugih dokumentov za privzeto izberi določen program (seveda moraš v tem primeru imeti vsaj 2 različna, drugače do tega problema ne more priti)), izklopi telefon in ga vklopi in preveri, če je določem program še določen pod privzetega.

Bias, mi je čudno ,da aplikacij ne moraš prestavljati na zunanjo SD, pri modelu 4500 gre to brez težav, tu bi retro mogoče znal kaj več povedati, ker si lasti oba modela.

Sam sem sicer z mojim izredno zadovoljen (tok tok tok), izklapljam ga pa tudi bolj poredko, tako, da se mi problem appsov ne pojavlja pogosto
smile-1.gif

LP

lp

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Preberi si malo članke v Prestigio forumih o teh telefonih, je že vse opisano in dvakrat se mi res ne da pisat o vsemm, malo se potrudi tudi sam in kaj preberi.
Aparat je res novost na trgu in če se pojavijo težave imaš za to servis da reši, bodi vesel da je servis ASBIS tako ažuren da obravnavajo probleme zelo hitro, in končno 2 leti garancije, kaj bo še čez 2 leti ....
confused-1.gif

Razočaran ? bodi vesel da se za vsak problem najde rešitev.
write.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Seveda je potrebno označiti prednostno mesto kam se ti shranjujejo programi, Bias... in to v telefonu.
The Bizz.. seveda imamm v UPORABI ! oba telefona testiram jih dejansko vsak dan vse navedbe ki jih pišete poskusim poustvariti tudi na svojih aparatih i n na žalost mi to ne uspeva kar vi opisujete,----poglobiti se je potrebno v same funkcije aparata in todi podmenije itd, vsak dan odkrujem kaj novega vendar to kar vidva opisujeta mi ne uspe poustvariti. kaj čarata ne vem .
BIAS imaš urejeno tako?slika
1728149-Screenshot_2013-03-17-19-38-24.png

Priponke

• 1728149-Screenshot_2013-03-17-19-38-24.png
    1728149-Screenshot_2013-03-17-19-38-24.png
    60,8 KB · Ogledi: 160
Nazadnje urejeno:

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Retro,

če te razumem trdiš, da se aplikacije, katere je možno prestavljatoi (nekatere se pač ne da ker imajo to blocked, kot npr SiOLTVIN) da prestaviti na ZUNAJO SD kartico? Ker v telefonu seveda, imam na voljo samo dvoje, in sicer:
- pomnilnik USB in
- Kartica SD

Nimam pa možnosti dodatne kartice SD katero sem sam vstavil v telefon in ima kapaciteto 32gb izbrati.

Tako da na 4300 se NE DA tega izbrati in dvomim da brez rootanja je to možno?

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
p.s. in dejstvo je da se nastavitev kot je npr. kateri browser je prednastavljen, kateri app za galerijio odpre, katera tipkovnica idt se pri rebootu briše, pa se testiral tako na stock louncher ali pa katerikoli drug.

tako da to na 4300 ne dela ok.

Ja Prestigio je ok, ni presežek, je pa ok in glede na to da jih tudi sam prodajam verjami da ga ne kritiziram, a le rad bi da se razrešijo omenjeni problemi.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
RETRO meni piše prvo: "notranji pomnilnik" pod njim pa "pomnilnik USB" potem, pa "naj odloči sistem"

Torej v tvojem primeru je "notranji pomnilnik" eden od dveh notranjih pomnilnikov in "kartica SD" zunanja kartica SD?

Ker jaz imam občutek da je v obeh primerij to notranji pomnilnik, ker pri meni je sledeče;
NOTRANJI POMNILNIK: skupno prostora 503MB
POMNILNIK USB:2,09GB
KARTICA SD: 29,88GB

Povej kaj tebi piše?