BIAS @ žal je tako da ne boš nekaterih stvari glede telefonov Prestigio nikoli razumel in to enostavno zato ker ti enostavno več veš kot jaz , in to ti dam prav ker ti prodajaš telefone in to moraš vedeti, kako in kaj.
Po drugi strani pa nočeš razumeti drugih ki bi ti radi pomagali in na koncu ugotoviš da napr, kot jas samo nabijam in zavajam.tebe in druge z svojimi nasveti, če bi ti takoj napisal da naredi hard reset bi mi napisal da ti je škoda izbrisati vse prenešeno in ostalo vsebino z telefona, ampak Bias tudi sam sem že parkrat naredil hard reset vendar sem vse shranjene datoteke znova naložil, to je za tebe špansko selo ker še dandanes nočeš dojeti da moraš narediti varnostno kopijo.
Glede prenosov na zunanjo SD pa sploh ne bom debatiral, je že zadosti napisanega in verjamem da tudi tu nočeš dojeti da se da prenesti, če meni uspeva brez rota telefona prenašati na zunanjo kartico ....
Pa brez zamere Bias, jezi me samo to da trdiš eno , prosiš za mnenje, narediš pa tisto kar bi moral že na začetku in bi bil mir.
Prebral sem nešteto tujih forumov in nekaj diomačih kjer se opisujejo napake telefonov 4300 in 4500 duo in v vseh ki jim 3 G povezava ni delala ali prekinila je šlo v večina primerov za napačne nastavitve,,nekaj tudi zaradi prenešenih aplikacij, isto je opisal Netko, isto sem zasledil v dveh mojih apih in sem jih odstranil. , v enem sem zasledil da se je to zgodilo po nadgradnji in po ponovni nastavitvi je vse bilo ok.