Pozdravljen ,netko in vsi ostali.
Iskreno lahko povem da se servis Asbis in njegovi zaposleni tu ne bom omenjal posameznike, iskreno trudijo da stranko oz njihove kupce izdelkov Prestigio zadovoljijo tudi takrat ko gre kaj narobe, tako je bilo tudi v mojem primeru z omenjeno navigacijo serije Prestigio 5500BTFMHD.
Zamenjana navigacija ki je prispela na moj naslov je seveda v rangu najboljše Prestigio znamke GPS navigacij takorekoč vrhunski izdelek 5700BTFMHD, tako so se odločili na servisu in oni že vejo kaj je pravilno .
Ta Prestigio navigacija 5700BTFMHD ima boljše delovanje ker je na njem Igo Primo, mape so urejene tako da bo ostalo na njej-navigaciji- vse tako kot je bilo urejeno na servisu , tudi vidnost v soncu je izredno dobra displej stekleni prevlečen z neodbojno plasično prevleko aluminijasti okvir in tudi temu je primerno težja ,baterija po moči manj amperov 1200 pa vendar bolj zdržljiva kot v prejšni kjer je po vklopu navigacije napetost takoj padla. Preprostost v rokovanju in hitra povezava na satelite.
Koliko sem se danes vozil in jo uporabil za to da sem videl kako se obnese v uporabi sem nadvse zadovoljen , tako da upam na najboljše da mi bo dobro služila in upravičila svoj namen..
Na koncu še enkrat hvala g. Samu Železnik-u produktnemu vodji servisa Asbis za Slovenijo, forumašu netku, njegovo pravo ime bom zadržal zase tudi Prestigovec, ki je tudi iz Asbis-a , tega niti nisem vedel, vendar je d o b r o vedeti tudi drugim , seveda v pozitivnem smislu.