Prestigio Geo Vision 5500 BTFMHD

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
cool-1.gif

zato sem pa rekel že ob nastanku problemov da se obrni na servis
Problemi se dogajajo pri vseh znamkah pri nekatrih bolj pri nekaterih manj kar se trudimo z blagovno znamko prestigio je to, da ob morebitnem nastanku težav rešimo hitro in nad pričakovanji stranke... na tem želimo biti korak pred ostalimi in po komentarjih, ki jih dobimo od strank se mi zdi, da smo na dobri poti...

lep pozdrav

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Pozdravljen ,netko in vsi ostali.

Iskreno lahko povem da se servis Asbis in njegovi zaposleni tu ne bom omenjal posameznike, iskreno trudijo da stranko oz njihove kupce izdelkov Prestigio zadovoljijo tudi takrat ko gre kaj narobe, tako je bilo tudi v mojem primeru z omenjeno navigacijo serije Prestigio 5500BTFMHD.
Zamenjana navigacija ki je prispela na moj naslov je seveda v rangu najboljše Prestigio znamke GPS navigacij takorekoč vrhunski izdelek 5700BTFMHD, tako so se odločili na servisu in oni že vejo kaj je pravilno .
Ta Prestigio navigacija 5700BTFMHD ima boljše delovanje ker je na njem Igo Primo, mape so urejene tako da bo ostalo na njej-navigaciji- vse tako kot je bilo urejeno na servisu , tudi vidnost v soncu je izredno dobra displej stekleni prevlečen z neodbojno plasično prevleko aluminijasti okvir in tudi temu je primerno težja ,baterija po moči manj amperov 1200 pa vendar bolj zdržljiva kot v prejšni kjer je po vklopu navigacije napetost takoj padla. Preprostost v rokovanju in hitra povezava na satelite.

Koliko sem se danes vozil in jo uporabil za to da sem videl kako se obnese v uporabi sem nadvse zadovoljen , tako da upam na najboljše da mi bo dobro služila in upravičila svoj namen..
Na koncu še enkrat hvala g. Samu Železnik-u produktnemu vodji servisa Asbis za Slovenijo, forumašu netku, njegovo pravo ime bom zadržal zase tudi Prestigovec, ki je tudi iz Asbis-a , tega niti nisem vedel, vendar je d o b r o vedeti tudi drugim , seveda v pozitivnem smislu.
1504895-41520_Prestigio_GeoVision_5700BTHD_PGPS5700EU4BTSMHDNG.jpg

Priponke

• 1504895-41520_Prestigio_GeoVision_5700BTHD_PGPS5700EU4BTSMHDNG.jpg
    1504895-41520_Prestigio_GeoVision_5700BTHD_PGPS5700EU4BTSMHDNG.jpg
    71,3 KB · Ogledi: 272
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Na tej navigaciji pa je posebnost ta da ima priklop za polnjenje na desni strani spodaj , morda je to res boljše kot pri prejšnji ki je imel režo na levi stranici levo spodaj, tudi zvočnik je premeščen na levo stranico v neko režo ki pa se mi zdi preveč utesnjena za dober zvok naprave ker zvok malo zaduši kar je slišno pri izgovorjavi, tipka za vklop je desno zgoraj in je hitro delujoča , kaj je s tem mišljeno , malo je izbočena in če nisi pazljiv napravo kaj hitro izklopiš kar se mi je že primerilo , 5500 ... jo je imela lepo poravnano z okvirjem in si jo moral kar lepo pritisniti v globino da se je prižgala.
Ostalo pa zaenkrat še nisem preizkusil namreč blutut , fm povezavo in ostale funkcije ki jih ta naprava ponuja.
1504898-Zajetaslika.PNG

Priponke

• 1504898-Zajetaslika.PNG
    1504898-Zajetaslika.PNG
    294,8 KB · Ogledi: 264
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ta slika zgoraj je v Srbskem jeziku to je res zanimivo kar nekaj napak je v prevodu in tudi v nekaterih drugih jezikih so napake , Slovenski prevod je v redu, slika spodaj .
1504999-009.JPG

Priponke

• 1504999-009.JPG
    1504999-009.JPG
    116,9 KB · Ogledi: 306
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Po nekajdnevni uporabi lahko za omenjeno 5700BTFMHD navigacijo povem da je res odlična, so v samem programu Igo neke malenkosti ki bi lahko bile bolje urejene, tako glasovno opozarjanje kot tudi izvozi iz krožišč, vendar se mi tu pojavlja čuden in različen napotek ko enkrat lepo napove izhod v dr... ali tr... drugič pa ga zopet polovico izpusti , na to temo je že bilo govora in to ne bi iznašal.
V celoti je prijetno imeti navigacijo ki te ne pusti ravnodušnega ob uporabi, smatram pa da je samo ime Prestigio navigacij premalo cenjeno in izdelki premalo znani, vsaj moj občutek je tak.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ko imaš dobro navigacijo z vsemi potrebnimi novitetami si potiho zaželiš da bi imela tudi novejši program kot Primo 1.1, in to iz preprostega razloga da je Prestigio geovision 5700BTFMHD sposoben prebaviti novejši Primo 1.2 in 2.0, Zakaj ni novejših programov kot 1.1 na tej navigaciji in verjetno tudi na drugih ne vem , bi pa bilo smiselno da bi proizvajalec poskrbel za novejše verzije Prima na teh navigacijah bilo bi tudi bolj v korak z časom .

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
mi v Lescah kar prodamo tele 5700 modele....Samo je faca, videl v živo in verjetno netkota
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Ta tip navigacije je res vredu vendar sem mnenja da bi lahko proizvajalec naložil in dal v uporabo na tej navigaciji Igo Primo 1,2 ki je novejšega tipa in verjetno tudi boljša kot 1.1 čeravno je tudi ta precej vredu.

kvizko

Zelenc'
13. nov 2010
29
0
1
Imam še eno vprašanje, ker sam nisem neki ekspert za te zadeve. Imam navigacijo Prestigio 5150 in bi rad preveril, če je kaj za posodobit pri zemljevidih. Torej na strani kjer lahko to naredim moram vnesti "hardware ID in PIN". V sami navigaciji je vpisan hardware ID ne vem pa kaj mislijo pod PIN?? Ali ve kdo mogoče??

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Podal bom zaključno mnenje za navigacijo o kateri je govora- 570BTFMHD, po prevoženih in stestiranih več kot 1000km lahko povem da je omenjena navigacija delovala brez problemov , tudi po najdaljšem prevoženem predoru v Sloveniji in po vseh ostalih se je navigacija ponovno aktivirala inkazala pot po približno 7 sekundah in to brez zatikanja, vse poti in opozorila tudi radarje kaže tekoče in natančno.To bi bilo moje mnenje o navigaciji katero vam tudi sam toplo priporočam.