SI ziher, da te ne morejoCitat:
Uporabnik trust pravi:
Še dobro, da me tle ne morejo banat za skoz....
Ne kliči
SI ziher, da te ne morejoCitat:
Uporabnik trust pravi:
Še dobro, da me tle ne morejo banat za skoz....
Ja sej ravno to je najbolj neumno: cena mizerno nizka, pa se preprodajalec niti pri takem znesku ni mogel odpovedati prevrtavanju kilometrov.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Za 120€ ima lahko 1.000.000 km zaradi mene... To se kupi dva taka avta, naredi se piknik in zaletavnje z avti, nato se jih zažge in uporabi namesto roštilja.
Citat:
Uporabnik joco32 pravi:
Rabim en nasvet. Prodal sem avto nekomu za katerega sem kasneje zvedel da je preprodajalec. Naredila sma kupoprodajno pogodbo, dal mi je dnar in odpeljal avto s prometno, jaz sem zadržal zavarovalno polico. Rekel mi je da bo ostalo on zrihtal v domačem kraju in da mi po pošti pošle prepis avta in fotokopija svojega zavarovanja oz registracije avta. Od tega je sedaj 2 dni, medtem pa sem videl da se že na avto netu prodaja ta isti avto z drugimi tablicami. Na policiji sem se pozanimal, ali so moje tablice odjavljene, vendar mi reče da še niso in da sem še vedno jaz lastnik. Mi lahko na podlagi tega poveste kaj naj naredim oz kako naj naredim da ne bom več jaz lastnik? Avtu poteče registracija čez 3 mesece. Hvala za nasvete!
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
a golfa al tut preprodajalca?
Citat:
Uporabnik joco32 pravi:
No sem dans poklicu na policijo in preveril glede mojih tablic, in nisem več jaz lastnik, tako da sem se tega zdaj rešu. Sedaj kupujem Alfo Romeo 156, 2005 letnik, menda se pri Alfi ne da zbijat km oz se da ampak ima če jo priklopiš na rač vso svojo zgodovino not in to se ne da spreminjat. Tud če na primer avto hiša zbije dol km in potem greš ti k pooblaščenemu prodajalcu ti lahko on preveri če so res pravi km. Veste kaj več o tem? Gledam eno alfo k je 2005 letnik in ima 92000km.