Prepoznate moškega, ki je oropal devet bank?

2. sep 2007
1.538
827
113
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Namrec stara sola je do leta 80 imela samo tri letnike. A to pomeni da vsi ki so koncali do takrat nimajo pojma napram tistim ki so hodili v 4 letno kadetnico?

Moj foter je šel v kadetnico leta 74' in pravi, da je bil prva generacija, ki je imela 4 letnike.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.525
5.693
113
Zanimivo da USA swat uporablja .223 M16 in ne 5,56 nato

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.464
7.597
113
hm, ravno zadnjic sem govoril z enim starim milicarjem in je rekel da so oni 80ga bili prvi. Se je tudi meni zdelo malce pozno, tako da ima tvoj oce prav (oz ni razloga da ti ne bi verjel). Ampak point ostaja: ali so bili tisti iz ene generacije pred njim kaj manj? To prepucavanje kadeti vs. kandidati je mimosun, ponavadi pa so glede tega najbolj glasni ravno tisti ki najbolj hvatajo krivine. Edina razlika ki jo priznavam je ta, da so kadeti bistveno bolj pripadni in da je pri kandidatih veliko vec takih, ki so sli v policijo samo zaradi zagarantirane sluzbe in place. Po drugi strani pa veliko kadetov razlaga, da so imeli sosolce iz revnih druzin, ki so svoje otroke poslale v milico ravno iz razloga, ker je drzava potem tekom solanja vzdrzevala njihovega otroka.

Dost offa pomoje, aja pa hvala za info glede 3 letnega programa