Prepovedane droge

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
KSZ

Vse legalizirat pa nej se ljduje sami izločijo iz družbe. Vsak ima možnost odločitve in kar se drog/alkohola/cigaret tiče ima vsak svojo izbiro. Droge še nisem probal, cigarete ne kadim, alkohola pa tudi ne zlorabljam. Šibki ljudje to delajo.

Izkušnje kozlanja celih koščkov poli salame skozi nos ali paranoje pred mimoidočimi po zadnji skajeni bakli ali 34 stopinj telesne temperature po osmem ecstaziju ne moreš prebrati v nobeni knjigi. To enostavno moraš doživeti in je sestavni del vsakega sedmošolčka.

Če ti je tako fajn pa podoživljal vsak dan.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.149
1.251
113
42
Konzervativen, ker ne maram drog? Sej sem napisal v prejšnem postu, da mi je vseen kaj dela folk sam s sabo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik LOFFELSPIEL pravi:
hehe
tovariš...

alkohol je opijat, vse kar je opijat je pa droga.......

a nis v šolo hodu?

A dej nehi no...
rolleyes-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
res je, sem bil v javnosti.... Ampak neverjetno da bojo težili meni zaradi "suma na prepovedano drogo", obenem pa lahko eno klopco naprej mladina pije pir, piksne meče vse naokol, so glasni, po možnosti še komu drugemu utrujajo, nazadnje še pokozlajo, pa bo z njimi vse ok....

Zanimivo, ne. Vidim sedaj, ko je prišel črni teden v vukojebino.
bonk.gif
Točno tako kot si napisal.

Citat:
Uporabnik Mis pravi:
saj se ne kregam, vem da tako pač po trenutnih zakonih je in s tem se seveda ne strinjam...

Spet drži kot pribito. Zakaj je pa tako, oni že vejo.
wink-1.gif
In ja, tudi sam se ne strinjam, ma [cenzura] ga, denar je denar.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
To, da so prepovedane droge, kot marihuana, psilocibin in ostale naravne in povsem varne substance ima zgolj ekonomske in politične razloge. Ko bi se vsaj nehali slepiti in povedali, da je temu tako, ne pa da se opirajo na nebuloze, kot je skrb za zdravje in preprečevanje odvisnosti, ali morda še največja - to so gateway drugs ...
rolleyes-1.gif

Če bi bilo zdravje res v interesu bi se prepovedalo še marsikaj.
nahrung002.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
To, da so prepovedane droge, kot marihuana, psilocibin in ostale naravne in povsem varne substance ima zgolj ekonomske in politične razloge. Ko bi se vsaj nehali slepiti in povedali, da je temu tako, ne pa da se opirajo na nebuloze, kot je skrb za zdravje in preprečevanje odvisnosti, ali morda še največja - to so gateway drugs ...
rolleyes-1.gif
467716-post_slo.gif

Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Če bi bilo zdravje res v interesu bi se prepovedalo še marsikaj.
nahrung002.gif

In to je še največja žalost vsega tega. Ampak ljudjem še kar ni jasno.
wink-1.gif

V glavnem, da so kazali mišice v Vrtojbi.
cool-1.gif
Vse za biznis.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Z mano je vse OK. Nisem dvoličen, ne hinavim...

(če pa imaš konkretno kritiko, je dobrodošla - vem pa, da je nimaš)