Prepovedane droge

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
To niso droge
rolleyes-1.gif

Seveda ne, kadilci lahko kadarkoli nehajo kadit. Ampak pač nočejo nehat, ker je fajn.
bonk.gif

Isto alkohol. Kolk jih umre na leto zaradi tega? Koliko družn gre v maloro? Koliko gorja naredi? Koliko.......? Pa tega sranja še sedaj niso prepovedal. Najbrž ne rabim razlagati zakaj.
bonk.gif

povrh vsega pa je na vino 8,5% ddv na sok pa 20%

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni je zanimivo to, da ima na deželi praktično vsaka družina svoj vinograd in vinsko klet z nekaj hektolitri vina zaloge za čez celo leto. Mestni ga pa od njih kupujejo ali pa hodijo vsak vikend na kako žurko. Kaj je to v teh Slovencih, da se ga morajo vsak vikend napit? Ampak droge, ne, to pa ne. Ni važno, če je tip čisto rdeč v faco, s steklenimi očmi, alkohol pa se mu izloča čez vsako poro v telesu, samo da ni droga.
smile-1.gif

To se mi zdi prav dvolično. Narod zapitkov, ki te bo zaradi ene ganje obsojal, kot da si najhujši junkie.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
To niso droge
rolleyes-1.gif

Seveda ne, kadilci lahko kadarkoli nehajo kadit. Ampak pač nočejo nehat, ker je fajn.
bonk.gif

Isto alkohol. Kolk jih umre na leto zaradi tega? Koliko družn gre v maloro? Koliko gorja naredi? Koliko.......? Pa tega sranja še sedaj niso prepovedal. Najbrž ne rabim razlagati zakaj.
bonk.gif

povrh vsega pa je na vino 8,5% ddv na sok pa 20%

Še ta udarec.
shocked-1.gif

Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ampak droge, ne, to pa ne. Ni važno, če je tip čisto rdeč v faco, s steklenimi očmi, alkohol pa se mu izloča čez vsako poro v telesu, samo da ni droga.
smile-1.gif

To se mi zdi prav dvolično. Narod zapitkov, ki te bo zaradi ene ganje obsojal, kot da si najhujši junkie.

zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
tisto je LSD

Je pa res, zarad jointa se ni bilo nasilja v druzini, zarad jointa se se niso tepli, zarad jointa se noben ni oblezal.

Zarad alkota pa ze.

Ja, ampak zarad đointa sem plačal, zarad alkota pa še ne - pač ne maram ga. Pač sem pogruntal kaj mi paše in posledic razen to da je prepovedano, ni. Kaj pa alko dela sem pa lahko videl in še vidim na zelo bližnjem primeru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.585
113
placal si zato ker si ocitno kadil nekje v javnosti. Ce bi si ga prizgal doma, ti nima kdo kaj srat.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ok, dost bedarij.

Zdej pa se hitr zmenmo kdaj gremo samplat do MadMitch-a?
Spet bo Številko trobil, da sem mamilek in se s tem še povsod hvalim okoli. Šment.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Ok, dost bedarij.

Ne se zajebavat, tip lahko še v zaporu pristane zaradi tega. Raje spijta kak liter vodke, bosta bolj "pribita" pa še legalno je.
bonk.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik LOFFELSPIEL pravi:
hehe
tovariš...

alkohol je opijat, vse kar je opijat je pa droga.......

a nis v šolo hodu?

V kateri šoli so pa tebe učili, da je alkohol opijat?
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Ok, dost bedarij.

Ne se zajebavat, tip lahko še v zaporu pristane zaradi tega. Raje spijta kak liter vodke, bosta bolj "pribita" pa še legalno je.
bonk.gif
Kaj pa oboje naenkrat? A to gre?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
res je, sem bil v javnosti.... Ampak neverjetno da bojo težili meni zaradi "suma na prepovedano drogo", obenem pa lahko eno klopco naprej mladina pije pir, piksne meče vse naokol, so glasni, po možnosti še komu drugemu utrujajo, nazadnje še pokozlajo, pa bo z njimi vse ok....

saj se ne kregam, vem da tako pač po trenutnih zakonih je in s tem se seveda ne strinjam...