Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Pravico ima, lepo pa ni.

Ko si napisal tisto, - na katero stran si nagnil glavo? - na levo ali desno?
grims-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Lecter pravi:Kolikokrat si sel s celado in spuscenim vezirjem v banko? Kolikokrat cez mejo? Kolikokrat na letalo? Kako dalec mislis da bi prisel?
Zakaj pišeš primerjave, ki nimajo zveze s predlaganim zakonom gospoda Janeza Janše?
Že danes so določena pravila v določenih situacijah in organizacijah. Na primer, naletel sem že na napis, da vstop v kratkih hlačah ni dovoljen, V cerkvi (sicer ne v Sloveniji), so ženske brez pokritih ramen in moške v kratkih hlačah odpravljali. To je vse OK. Gospodje pri SDS-u bi radi, da bi pravilo oblačenja veljalo v "javnosti". Vsaj tako je pisalo po medijih. V javnosti (na primer med vožnjo po javni cesti) pa sem že nosil čelado s spuščenim vizirjem. In si po poti kupil v kiosku še pločevinko pijače. Brez da bi snel čelado.
Res pa je, da je tega že dolgo, ker že vsaj 20 let nisem sedel na motor izven privatnega zemljišča in čisto možno, da so pri SDS-u to vmes že prepovedali.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Kot je znano sem tako proti muslimanom kot levakom, vse mečem v isti koš, ampak na živce mi gre, če hoče kdo koga utišati. Saj veš kako naši južni pravijo, sto ljudi sto čudi!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
gatto: v egiptu se babe kopajo v bikinkah.

demz: ne vem kdo si kaj lasti, oz. ce si jih, si jih glih tok kot ti. ker nisi ti nic vec kot jest v evropi.

in se timecop: ne vem kdo je nam kaj tezil glede narodne nose. in ce mogoce ne ves, v evropi je veliko muslimanov, in so del nje, tko da ne pisi, kot da so nova vrsta bitji iz marsa.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj ti ni jasno? Tudi meni ni všeč njegovo razmišljanje, toda ima vso pravico da drugače gleda na svet.

sej ves, ce ne gre zlepa, gre pa zgrda... od kje mi je to znano??

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj ti ni jasno? Tudi meni ni všeč njegovo razmišljanje, toda ima vso pravico da drugače gleda na svet.

Tule se strinjam s tabo, obstaja pa problem:
1. burke na cesti žalijo moja verska čustva. V imenu enakosti pred zakonom (ponekod so že "uredili" stvari, ki so žalile verska čustva muslimanov) torej prepovejmo burke, ker žalijo verska čustva Slovencev

2. V imenu enakosti pred zakonom zahtevam, da lahko VSI hodimo po cest zamaskirani. Lahko z motoristično čelado ali masko Guya Fawkesa ali...

3. Tip se še ne zaveda, da s podporo prihoda muslimanov sam spodjeda pravico do svobode.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.135
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

v evropi je veliko muslimanov, in so del nje, tko da ne pisi, kot da so nova vrsta bitji iz marsa.

Ja so del Evrope le da so tile novi kot je virus AIDSA del tvojega telesa (čast izjemam)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
eh, dejmo drugic napisat ze v naslov da je tema namenjena spodbujanju ksenofobije, ali po vase patriotizmu, pa sploh ne bom pisaril v to temo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
eh, dejmo drugic napisat ze v naslov da je tema namenjena spodbujanju ksenofobije, ali po vase patriotizmu, pa sploh ne bom pisaril v to temo.
Ne seri klamfe,nekateri muslimani živijo par sto let za evropo ! Naj si babe nataknejo roge na glavo,samo naj se ne zakrivajo,da izgledajo kot strašila !! Zraven teh zadrtih oblačil jih maltretirajo in pobijajo zaradi banalnih dejanj !! Kaj koji kujac ti ni jasno ?? Ne sovražim nobenega človeka na svetu,ampak določena dejanja ali zadrto kruto kulturo !!
10.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
v evropi je veliko muslimanov, in so del nje, tko da ne pisi, kot da so nova vrsta bitji iz marsa.
Zakaj je vsakodnevno življenje v EU ohromljeno, zakaj so mesta zamrla in se po njih sprehaja vojska z oklepniki in to v letu 2015, zaradi Kitajcev, Indijcev, Kambođancev, Ircev... ali zaradi neke druge pasme. Tele masovne migracije se še nekaj let nazaj ne bi niti slučajno dogajale, zdaj smo pa zahvaljujoč visoki zavesti naredili neko območje vsaj navideznega miru in blaginje, nas bo pa prav ta dobrota pokopala, kot je še vse imperije do sedaj.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Zakaj je vsakodnevno življenje v EU ohromljeno, zakaj so mesta zamrla in se po njih sprehaja vojska z oklepniki in to v letu 2015, zaradi Kitajcev, Indijcev, Kambođancev, Ircev... ali zaradi neke druge pasme. Tele masovne migracije se še nekaj let nazaj ne bi niti slučajno dogajale, zdaj smo pa zahvaljujoč visoki zavesti naredili neko območje vsaj navideznega miru in blaginje, nas bo pa prav ta dobrota pokopala, kot je še vse imperije do sedaj.

Američani so krivi
cheer.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:3. Tip se še ne zaveda, da s podporo prihoda muslimanov sam spodjeda pravico do svobode.
Seveda. Vendar SDS in Janez Janša nista niti pisnila, ko se je letos sprejel nov zakon o zaposlovanju tujcev, ki izrazito olajša dostop do trga dela za družinske člane in uvaja enotno dovoljenje. Verjetno je bil zakon predolg in ga ni zmogel nihče prebrati. Ima pa precej več veze s tem, ali bomo po Sloveniji gledali burke, kot sprememba zakona o varstvu javnega reda in mira in tam dati prepoved nošenja burk. Slednji pač še nekaj obeša na rame policiji, ki je seveda zdaleč ni povsod, zakon o zaposlovanju tujcev iz tretjih držav pa bi lahko bil precej bolj restriktiven vendar ni.
Razen tega ima Slovenija že nekaj let z BiH poseben sporazum, da še olajšamo zaposlovanje njihovih državljanov.
Te stvari vplivajo na nošnjo burk. To kar predlaga SDS, pa je druge sorte burka. Žal. Povsem nekoristno in bedasto. Imeli pa so možnost, da kaj storijo. Pred pol leta. Zakaj niso, mi ni jasno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ne bom pisal istih stvari skoz in skoz.

glede tega sm ze v sosednji temi prevec napisal.

sej bom zdej tiho, da boste meli mir pa da vas ne bom vznemirjal s svojim ozkim in kratkovidnim pogledom na svet.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Joj prejoj, daj ti meni povej kje je zate meja ksenofobije, kje se to sploh konča, ti bi v eni koncertni dvorani kjer nek spipan muslič strelja na prisotne, streljal zraven njega da ne bi izpadel ksenofob, verjetno bi mu še ženo držal ko bi ti jo flodral, vse samo v izogib ksenofobiji, povej mi kje je zate meja?

I

Izbrisan uporabnik #9334

To ni tema o ksenofobiji, ampak o še kako realni problematiki.
Seveda imaš kot prišlek in ( ... težave s socializacijo) itd, ... precej pravic postavljati predloge za izboljšanje družbe.
Ampak: burke? feredže? nevemkakosejim še lahko reče v tistih vzhodnjaških jezikih, ki jih ne poznam. ?

Direktno vprašanje: Zakaj morajo biti ženske tako pokrite, medtem ko moškim pa ni treba? Ob dejstvu, ki ga poroča moj (... ) direktno iz terena, da je tam temperatura v tem hipu okoli 40 in več st.C
confused-1.gif

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
prodane duse slovenske. zarad ene kurceve burke bi prodali svoj glas nekomu proti kateremu so vedno do sedaj volili. zarad ene burke!!! pa sej to ne more biti res.

Še dosti bolj ne more biti res, da si nekdo leta 2015 NE UPA POKAZATI OBRAZA!
Ali ga ne sme. Popolnoma vseeno.