preozka muca

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
a je ze kdo naletel na tak problem? ko je muca preozka pa premala in preprosto prevec stisne?
crazy1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
lol
grin1.gif

ja otroci se rodijo ja... dostkrat tudi s carskim rezom. brez skrbi, nisem majmun na tem podrocju, mam za sabo kilometrine
grin1.gif

sam tole pa fizicno nikakor ne gre, pa canka dol od vlaznosti in pohote. dobro, saj ne recem, nimam lih najmanjsega orodja, sam mutombo pa tud nisem
smile-1.gif

no sprasujem, ce se je kdo ze kdaj srecal s tem problemom. dejansko je lahko problem
crazy1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Razen če ma "midget" izvedenko...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
vidm prikrito oglašševanje
1. oglasuješ da imaš velikega
2. da si skoraj samski

hmm

drgač pa drugo poišč če ma ta premejhno.. jih je več s prevelikimi kot premejhnimi;)

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Človek, pa kaj je tebi?

Zgodila se ti je loterija, zgodila se ti je sedmica.
cheer.gif

Povprečno široka se po treh, petih, sedmih letih razširi, še posebej, če rodi vaginalno.
Zelo ozka je po treh, petih, sedmih letih še vedno ozka, ravno prav ozka. Prsi se praviloma povesijo, celulit in strije tudi naredijo svoje, ozka lula pa je vedno za moškega zelo stimulativna.

Če ti taka ne da analno, si lahko z kančkom domišljije pri vsakem seksu predstavljaš, da ga imaš v njeni riti.
Če pa ti da v rit, je fantastičen občutek, da med luknjama ni razlike.

Lahko ti zaveže oči, se ti vsede gor, ti pa uganjuješ, kje ga imaš... Če uganeš, ti mora recimo plačati pico...
evil.gif

Jaz sem imel le enkrat v lajfu to srečo, ko mi je pred leti kolega Zagrebčan zrihtal podnajemnico, pri kateri sem moral preverit, če ji ga pomotoma nisem vtaknil v prdo. Skratka, fenomenalno!
aplauz.gif

Nobena širša se namreč ne zoža, nekaj pomagajo le vaje z vaginalnimi kroglicami, da ženska bolj stisne kranjsko klobaso.

In z bejbo, ki ima (pre)ozko uživajo tudi tisti, ki imajo probleme z dolžino in debelino njihove klobase. Bolje rečeno: žar hrenovke...
evil.gif
:

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
eh... cist v drugo smer sla debata...

htel sm sam povedat, da ko vcasih punce pojamrajo da je velikost moskega uda kriva itd., sm se zdaj preprical, da zna tud kontra bit. pa je punca ful sproscena, ampak fizicno dejansko ne klapava. pac prej nisem mel teh problemov, pa mam kr lepo stevilo kilometrov za sabo, tokrat pa me je vseeno malo presenetlo, ko je resnicn prevec na ozko vse in sploh ni prijetno
crazy1.gif

no, bomo se veckrat posirli, da vidimo ce se bo navadla
grin1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
eh... cist v drugo smer sla debata...

Debata res šla na hec...

Ostajajo pa dejstva:
- da bi bila velika večina moških te "težave" vesela
- da ko ga imaš enkrat notri, ni problema, če ga imaš malo bolj na tesnem (ali pa si mogoče kakšna mevža, ki te že stisk tiča spravi v jok?)
- da bi situacija mogoče smela motiti le tiste, ki imajo 19+ tiče debeline 5 ali 6 cm

In nisi napisal, kako pa zadevo občuti ona. Kot prevelik tovarnjak, ki je zapeljal v premajhen tunel, ali pa kot eno samo veselje?

Nobeden pa še ni predlagal obisk ginekologa, ki bo vsekakor merodajen za oceno, ali ima punca pretesno, ali pa jo ima v mejah normale.