Prenovljeni C

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Kakšna drama, zdaj pa ne boš kupil S-a ampak raje Scenica, kajne?
hysterical-1.gif

Ne, hvala. Ne enega ne drugega.
tongue-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej tiste kartice pri seniku so sploh hec, sploh ce jo baba pozabi v torbici tebi pa pusti avto, pa se pelješ potem like 30 kmjev....

prenova je zdaj po 4 letih (ja hitro teče čas) čez dve leti pa novi model, pa je potem že tako 6 let.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
KSZ

Fantje, ne se jokat, sej potem, ko si ga boste lastili, vas ključ ne bo motil. "ponesreči" bo več na mizi kot v avtu, kot lokalni cigoti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A zdaj ima kar dvojne LEDice? Ene v žarometih, ene pa spodaj v odbijaču al kako. Bedarija. Prenova mi je všeč, mi je pa pri "starem" bolj všeč, da se Command sistem lahko pospravi, tale integracija v armaturo mi ni všeč. Ostanem pri "starem".

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Aha, potem pa ni tako slabo, če je rešeno, da so tisto žmigavci. Kul, samo, da ni kot kakšen prenovljeni Q7, ko ne veš kje je več lučk, na božični smreki ali na avtu.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
ksz

To da ima ključ in ne raznih kartic, gumbov in podobnih bedarij mu štejem samo v +. Avto je najlepše vžgati s ključem, da pa nekdo zgoraj vžig z gumbom jemlje kot cutting edge tehnologijo, se mi zdi milo rečeno smešno.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Še enkrat si preberi, kaj sem napisal o cutting edge. Premium znamke naj bi bile premium tudi zaradi cutting edge tehnologije, uporabljene v vozilih. Da se pri MBju smatra zagon na gumb tako cutting edge, da tega v Cju ni, da je zares šele v S klasi, kot je nekdo prej napisal, je pa tudi meni milo rečeno smešno. Vsekakor pa tistega ne jemljem za cutting edge, če je zadeva vgrajena v 6 let starega Grand Scenica.
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
Keyless-Go; samo v povezavi s kodo 423 ali 427 889 ● - doplačilo 1.043 €

v čem je problem?

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
hierarhija je to

S klasa - vžiganje na gumb
E klasa - ključ v ključavnico in pritisk na gumb
C klasa - samo ključ
grin1.gif

En beden Scenic prejšnje generacije že premore gumb in pametno kartico, pri MBju pa šele v S klasi.
bonk.gif

Za keyless varjanto tiste kartice je treba enako doplačat pr renault kt po večini povsod drugje

Kartica Renault za prostoročno upravljanje + el. poklopljivi zunanji ogledali
- Kartica Renault za prostoročno upravljanje
- Električno nastavljivi zunanji ogledali
570€

Kartica od reanult je če ni keyless varjanta je bl v napoto kt korist

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.606
2.419
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
ksz

To da ima ključ in ne raznih kartic, gumbov in podobnih bedarij mu štejem samo v +. Avto je najlepše vžgati s ključem, da pa nekdo zgoraj vžig z gumbom jemlje kot cutting edge tehnologijo, se mi zdi milo rečeno smešno.

Ja seveda.
bonk.gif

Trenutni avto sem kupil samo zaradi keyless Go sistema.
evil.gif

Sem imel že vrh glave vtikanja ključa, vsakih 5 minut. Nakoncu sem ključe kar puščal v klučanci.