Hej vsem.
En kolega si želi kupit prenosnik v Hofer trgovini, in sicer Medion Akoya e7216. Nekaj malega sem pogledal na spletu glede tega računalnika in me zanima, kaj menite vi o nakupu prenosnika v Hoferju? Baje, da z garancijo ni nekih velikih problemov (popravijo ali pa vrnejo denar). Zanima me tudi, kako se odnese ta firma (Medion) in ali je sploh vreden 599 EUR?
Specifikacije prenosnika:
-Intel Core i3-380M (2,53GHz, 3 MB pametnega predpomnilnika Intel, tehnologija Intel Hyper-Threading)
-HD grafična kartica Intel z digitalnim avdio/video HDMI-izhodom
-17,3" velik širok zaslon z LED-osvetlitvijo ozadja in HD ločljivostjo (1.600x900)
-mobilna televizija z mini USB-adapterjem za DVB-T sprejem in daljinskim upravljalnikom za gledanje televizije
-640GB velik trdi disk SATA
-4GB DDR3 velik delovni pomnilnik
-64-bitni OS Windows 7 Home Premium
-8-celična litij-ionska baterija
-HD-zvočni sistem z dvemi zvočniki in nizkotoncem - Dolby Home Theater v3 certificiran
-8-kratni večstandardni DVD-/CD zapisovalnik s podporo DVD-RAM in Dual Layer
-digitalni priključek za zaslon in HDMI izhod
-bralnik pomnilniških kartic SD, SDHC, MMC, MS in MS Pro
-brezžična LAN-tehnologija standarda IEEE 802.11n
-gigabitna mrežna kartica (10/100/1000 Mbit/s)
-vgrajena spletna kamera z 1,3mio. slikovnih pik in mikrofon
-USB 3.0
-MultiTOUCHpad
-3 leta garancije
CENA: 599€
En kolega si želi kupit prenosnik v Hofer trgovini, in sicer Medion Akoya e7216. Nekaj malega sem pogledal na spletu glede tega računalnika in me zanima, kaj menite vi o nakupu prenosnika v Hoferju? Baje, da z garancijo ni nekih velikih problemov (popravijo ali pa vrnejo denar). Zanima me tudi, kako se odnese ta firma (Medion) in ali je sploh vreden 599 EUR?
Specifikacije prenosnika:
-Intel Core i3-380M (2,53GHz, 3 MB pametnega predpomnilnika Intel, tehnologija Intel Hyper-Threading)
-HD grafična kartica Intel z digitalnim avdio/video HDMI-izhodom
-17,3" velik širok zaslon z LED-osvetlitvijo ozadja in HD ločljivostjo (1.600x900)
-mobilna televizija z mini USB-adapterjem za DVB-T sprejem in daljinskim upravljalnikom za gledanje televizije
-640GB velik trdi disk SATA
-4GB DDR3 velik delovni pomnilnik
-64-bitni OS Windows 7 Home Premium
-8-celična litij-ionska baterija
-HD-zvočni sistem z dvemi zvočniki in nizkotoncem - Dolby Home Theater v3 certificiran
-8-kratni večstandardni DVD-/CD zapisovalnik s podporo DVD-RAM in Dual Layer
-digitalni priključek za zaslon in HDMI izhod
-bralnik pomnilniških kartic SD, SDHC, MMC, MS in MS Pro
-brezžična LAN-tehnologija standarda IEEE 802.11n
-gigabitna mrežna kartica (10/100/1000 Mbit/s)
-vgrajena spletna kamera z 1,3mio. slikovnih pik in mikrofon
-USB 3.0
-MultiTOUCHpad
-3 leta garancije
CENA: 599€