Ker je 4G samo za podatke, ne pa pogovore in mora ob prihodu klica preklopiti na 2G ali 3G, da klic lahko sprejme. 3G in nadgradnje omogočajo sočasna klic in prenos podatkov. Zato te vrže na H+.
Tudi Telemach podpira VoLTE za izbrane telefone Vprašanje je le, če je OP7 med njimi, ampak bi rekel da zaenkrat ni.Ja in ne
4G je res samo za podatke, ampak to še ne pomeni, da ne moreš tudi klicati preko njega - govorim seveda o VoLTE, ki ga pa trenutno podpira menda samo Telekom, pa še to samo za izbrane telefone.
V primeru da VoLTE ne deluje, pa je tako kot si napisal.
Najprej so obljubljali za konec prejšnjega leta, potem za začetek tega leta. Sedaj po zdanjih podatkih baje nekje proti koncu tega leta. Vsaj kar se tiče VoLTE. Če se jim ne bo spet zamaknilo.Potem sem zgleda malo za časom z informacijami
Kakšno pa je stanje pri A1?
Ni neke posebne porabe, mislim da je še manjša ker telefon ne rabi pri vsakem klicu menjavati omrežja.čist btw...a tale volte, če ga uporabljaš, kej veliko porablja baterijo? malo sem bral po netu, pa so odgovori od skorajda nič do praznjenja baterije na polno. poj se pa pejt...
čist btw...a tale volte, če ga uporabljaš, kej veliko porablja baterijo? malo sem bral po netu, pa so odgovori od skorajda nič do praznjenja baterije na polno. poj se pa pejt...
Prvo moraš itaq poslati sms za vklop volte omrežja.kako pa vidis ali si na volte? iphone ima vklopi ali ne. dam vklopi, pa napise operater ni podprt za volte na iphonih.