Prenos podatkov - Nemčija

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Mogoče kdo ve kaj se najbolj splača vzeti v Nemčiji za prenos podatkov (imam usb ključek za PC - odklenjen, notri gre SIM kartica). Bilo bi fajn če je neomejeno in čim cenejše. Ima kdo kakšne izkušnje ?

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
to je to, ja..

Klikni flatrates&pakete pa ti povsod lepo piše koliko prenosa imaš z najhitrejšo brzino... ko pa ta prenos porabiš ti pa vrže na počasnejši prenos (ne vem točno zdaj na kakšno hitrost)

Jaz sem ponavadi koristil 24ur za 2€... pa v teh 24 urah ni omejitve prenosa...

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jaz sem uporabljal dnevno preko Vodafone.de.
Je blo nekako tako ... 15min 50 centov, 1 ura 4 evre, 7 dni 15 evrov, 30 dni pa 50 evrov ... Problem pri vsem tem je pa bil ... omejitev downloada ...

Pri 15min, 1 uri in 7 dni je bilo, da je bil download omejen na 1 gb ... 30 dni pa na 2 gb ... jaz te podatke potrošim v eni uri. če treba ...

Kolikor pa vem, moreš v nemčiji imeti en naslov, v katerem prebivaš, še prej pa lastnika vprašati, če lahko vzameš internet preko njegovega naslova ...

Ali sem vseeno slišal, da je vodafone boljši, kar se mesečne naročnine tiče, kot kateri drugi ...

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.103
3.783
113
@Marjan

Si se moral za ta dnevni flatrate registrirati (rabiš nemški naslov?) ali dela tudi brez tega? Kartico kupiš v lokalnem Aldiju?