prejle tativna v BB na rudniku

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
sedim v avtu, cakam punco, k je sla se v eno stacuno, in slisim enga dedca k se dere... pogledam okol in vidim mulca s polnim narocjem enih škatel se vrze v parkiran avto, sofer ze pripravljen in gasa. Prodajalc ga je zgresu za 1 korak, na zalost mu je se spodrsnelo tik pred avtom, mulc je pa vsaj eno skatlo izgubil... bi rekel da so ble kaksne igrice al pa kej podobnega. Spiderman je bil na skatli narisan...

itak se je to odvrtel v parih sekundah, sicer avto je odpeljal, pa se nazaj je mogu po glavni cesti, k je pri mcku zaprt za levo, tko da bi ga komot peš ujel, ali pa vsaj tablico zapisal, ampak sta prodajalca sam piz.dila in sla nazaj v trgovino...

in se clovk vprasa, kaj narest v takem primeru. men grejo taki mulci tok na zivce, da bi vzel kluc za gume menjat in ga tja po puklu usekal, ampak seveda se to ni zgodilo.

a ce bi mel reg. tablico, a bi bilo kej drugace? ce bi jih ujel, kaj bi policaji naredil?

sicer sta mogla bit bolj amaterja... si ne predstavljam kaj bi blo, ce bi se pred njim glih ena mamica spravila parkirat avto... kam bi pol spiz.dil??

kaj ti pol pomagajo vsi cipi za alarme na izdelkih, ce pa pac teces mimo in te boli k. za piskanje.

predvsem je pa cudno, da ni varnostnika na vhodu...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113
.

in se clovk vprasa, kaj narest v takem primeru. men grejo taki mulci tok na zivce, da bi vzel kluc za gume menjat in ga tja po puklu usekal, ampak seveda se to ni zgodilo.

a ce bi mel reg. tablico, a bi bilo kej drugace? ce bi jih ujel, kaj bi policaji naredil?

..

To je še ok...jaz sem bil priča par let nazaj ko so pred halo A eno pobasal v gepek.....

kaj nardiš....po gasu za njim tolk da sem si tablico zapomnu in potem poklical policijo....v minuti po klicuje že šla patrulja via Fužine

Potem me pa policaj vpraša...ja zakaj pa niste šli za njim :) HA.....

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.143
113
Odvisno od starosti vpletenih (voznik je bil verjetno polnoleten?) in vrednosti ukradenega. Bo Apollo povedal, ampak tablica, znamka avtomobila in smer vožnje (ter opis storilcev) vsekakor pomaga.

Pred takim načinom ropa so prodajalci dokaj nemočni. V tujini se organizirajo tudi skupinski ropi.

Ena boljših zadnje čase: Najslabši roparji v zgodovini Belgije

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
sedim v avtu, cakam punco, k je sla se v eno stacuno, in slisim enga dedca k se dere... pogledam okol in vidim mulca s polnim narocjem enih škatel se vrze v parkiran avto, sofer ze pripravljen in gasa. Prodajalc ga je zgresu za 1 korak, na zalost mu je se spodrsnelo tik pred avtom, mulc je pa vsaj eno skatlo izgubil... bi rekel da so ble kaksne igrice al pa kej podobnega. Spiderman je bil na skatli narisan...

itak se je to odvrtel v parih sekundah, sicer avto je odpeljal, pa se nazaj je mogu po glavni cesti, k je pri mcku zaprt za levo, tko da bi ga komot peš ujel, ali pa vsaj tablico zapisal, ampak sta prodajalca sam piz.dila in sla nazaj v trgovino...

sicer sta mogla bit bolj amaterja... si ne predstavljam kaj bi blo, ce bi se pred njim glih ena mamica spravila parkirat avto... kam bi pol spiz.dil??

kaj ti pol pomagajo vsi cipi za alarme na izdelkih, ce pa pac teces mimo in te boli k. za piskanje.

predvsem je pa cudno, da ni varnostnika na vhodu...
Ti nisi imel moznosti zapisati registrske tablice?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
sem imel moznost, sem tud sel iz avta, ampak, tudi prodajalca sta imela moznost, in ko sem videl, da se dvignila roke nad zgubama, sem jih tud jest.... sej zato sm pol razmisljal, da verjetno zadeve sploh ne bojo prijavili, al si je pa tablico zapomnil un ta drug prodajalc, k je bil pri vratih...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.649
6.513
113
ma saj tablica je itak vedno ukradena,

če pa tablica ni ukradena, je pa avto na katerem je tablica gor

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
mah dvomim... avto je bil en nov peugeot, kt en mejhn suv... sicer pa možno je tud ja...