Jst mam pa take začetniške probleme.Ne vem no ampak do sedaj še nisem mel problemov z nalaganjem kart.Sej sem mel po moje srečo,da se je vse izšlo.Ker ma 765tka mal prostora,sem pač zbrisal običajno 2 največja fajla.To sem naredil tudi danes,pa se je zalomilo.Prostora dovolj na spominu,garmin mapupdejter pa zahteva kartico,ker bi naj bilo na sami napravi premalo prostora.Zahteval je 2,25 GB meni PC pokaže v lastnostih cca 2,8gb prostora,zaradi tega ni hotel naložit cele karte.Potem sem še nekaj štrikal.pa je mrknil.Seveda sem imel rezervo spravljeno in sem pač prekopiral.Sedaj dela,samo je karta mal stara,ajd še tolko,(2011,40).Pozem pa sem hotel naložit novo preko my garmin,pa pravi da ni novejših kart.Očitno sem nekaj hudo zaštrikal.Me zanima,če je tu gor kdo iz Zasavja,da bi mi to popravil.Saj vem,Janch,Popotnik,pa še kdo,so-ste odlični samo pri men,ki se ne spoznam v to,mi napotki na daljavo,ne bodo kaj veliko pomagali,če nimaš pojma.No ja mogoče tudi,katere končnice lahko pobrišem,da pridobim prostor,katere pa strogo pusti pri miru,bi tudi mal pomagalo.Sicer grem na dopust v sredo,tako da bom lepo vse pustil pri miru,da zdrži teh par dni dopusta.Hvala za odgovor in potrpežljvo branje mojega romana.