Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Mislim da ne bo šlo
smile-1.gif
samo prikaz se lahko skrije. Na oregonu pa gre npr.

Dnevnik se vedno piše.

Tisto pa je log file gps sprejema, ki pa je itak samo na demand preko skritega menija.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Sem malo razmišljal o menjavi za kaj novejšega, vendar sem se po tehtnem razmisleku in vrnitvi domov, po narejenih 2000km odločil sledeče. 765T-ka je kljub malo podhranjenemu procesorju še vedno vrhunska navigacija. Še vedno odlično služi svojemu namenu in z funcijo TMC,JCV in prikazu 3D stavb prekosi marsikaterega novejšega. Tako, da ga bom skuril do konca.
17758-icon_confused.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Dokler bodo delali zemljevide v tem formatu nima smisla menjavati, tudi jaz ga ne dam od hiše
smile-1.gif

Še raje pa na pot vzamem model 205, ki deluje kot sneta sekira, brez zatikanja. Res je, da je potrebno iti s časom, vendar vsi ti novi modeli so zgolj neka evolucija in z dodatki, ki niso bistveni za navigacijo.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
Men je pa začel nagajati displej. Bo potrebno počasi malo poguglat pa na eBay pogledat za novi digitalizator.
Enega Zumota sem uspel zrihtat z novim LCDjem + digitalizator za 25 US$ s poštnino vred...

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ma teli resistivni zasloni so prav katastrofa. Najprej se igras na kakem smarttelefonu in gres pol nuvija "slatat"...pa mores skoraj prst potisnit skozi zaslon
smile-1.gif

LP

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Moj je denimo še celo preobčutljiv. Tolko glih, da se ga dotakneš, pa še prime. Probaj ga za foro ponovno skalibrirat.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.501
113
49
Na sončni strani ALP
Sem delal kalibracijo. Moram pa že full močno pritisnit, da se odzove.
Poleg tega ne prime točno na knofu in moram pritiskat okoli, da prime.
Pri tipkanju naslovov zelo neprijetna težava.

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Lahko kdo prosim priloži oraginalni slovenski govor za 765tko
Slovencina__.vpm in slovencina__.sum (ali slovenscina pač tista fileka , ki imata slovenski govor)

in

Slovenian.gtt

EDIT:
Govor sem rešil, potrebujem samo Slovenian.gtt za SLO meni.
Hvala

Nazadnje urejeno:

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
naprava ni moja, ne vem od kod so karte, ki so gor naložene. Naprošen sem bil, da porihtam menuje in jezik ker je menda nekdo delal "plac" (nimam pojma zakaj?). jezikovne datoteke sem našel na SD??, te mankajoče za menu pa ni nikjer. Če imamš možnost bi te lepo prosil, če mi lahko pošlješ. Sem našel en slovenian... pa očitno ni za to napravo, ker posloveni samo dva ali tri napise!

nickyf1

Zelenc'
7. jun 2012
2
0
1
Pozdravljeni, preletel sem vse poste in v ene parih zasledil, da ste imeli isto težavo kot jo imam jaz, ampak rešitve nisem nikjer zasledil...

- Osveževanje karte pri navigaciji se izvrši na vsakih 7s (hitrost avtomobila in čas pa na 1s, kar je ok saj pomeni da ne "zamrzne")
- Ne morem najti lokacij v Sloveniji, če imam vklopljeni obe karti AdriaRoute in CN Evropo, ko CN izključim potem mi najde vse želene kraje v Slo. Tako da moram takrat prekljapljati karte.

Poskusil sem že naslednje:
- naložil le del Slovenije za kartografijo (33mb) in refresh rate je vedno isti 7s
- nastavil najmanj podrobnosti prikaza zemljevida, ampak se refresh rate spet ne spremeni
- 2x je že bil na servisu (BigBang) ampak po posegu vse enako kot prej, drugič sem se naveličal saj so mi rekli, da pač tako je (4x cenejši garmin mi dela čisto normalno gladko z istimi kartami?!)

Včeraj sem spet pobrisal vse kate, naložil firmware v4.40, naložil posodobljene karte in spet enako.

Prosim za pomoč...