Predogled Garmin Nuvi 765T

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Moje opažanje z 4.00 je, da boljše lovi signal.

Zdaj sedim za računalniško mizo cca. 1m vstran od okna in imam 4 zelene (moč signala), kar prej ni bilo teorije.

Lahko pa da je to slučaj .... opaža kdo, da je boljši signal ?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:

Ko gledam zemljevid in pritiskam +, da si pobližam zadevo, tako dolgo rabi da nariše oz približa zemljevid, da glava peče. Kaj je vrok?

Med navigacijo deluje vse BP, samo pri tem manevru se mi zdi, da dlje časa traja.

Thx

To je normalno. Pojavlja pa se to samo pri AR, ker ima bolj detaljno karto (trava,gozdovi,senčenje itd.). Naprava ne zmore procesirati dovolj hitro. Tudi mene to moti, samo kaj čemo. Zadevo popraviš edino tako, da pod nastavitvami nastaviš pogled karte na najmanj detajlov, vendar ti potem ne kaže vseh cest.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Po posodobitvi na novi Firmware 4.0 je Garmin delal samo en dan. Sedaj se vec ne prizge, tudi na racunalnik se ne zmeni. Bo verjetno potreben zopet servis kot ze enkrat prej.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Jaz mislim, da FW nima nič s tem, ker do sedaj se je to zgodilo samo tebi. Kontaktiraj Geoset, morda ti lahko pomagajo preko tel.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Sem ze resil z pomocjo Geoseta. Potrebno je bilo Nuvi priklopiti na racunalnik, potem pa drzati gumb za vklop 15 sekund. Dela.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Pozdravljeni

Pravkar sem postal lastnik 765t
cheer.gif
. Prosim za malo pomoči. Videl sem, da se da izhodni zvok nastaviti na FM. Kakšno frekvenco naj nastavim? (takšno na kateri je signal ali takšno na kateri šumi???) A je potrebno še kaj priklopiti, da ta zadeva deluje?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Kakšno frekvenco boš nastavil, se sam odloči, itak moraš potem to frekvenco poiskati na tvojem radiu. To je mišljeno samo, da lahko navigiranje poslušaš preko radija. Vendar pazi v Sloveniji in še nekaterih drugih državah je to prepovedano.
Vir

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
To razumem. Zanima me, kakšno frekvenco moram poiskati na radiu? To sem prebral da naj bo čim nižja, vendar me zanima, ali mora ta frekvenca imeti signal (muziko) ali mora na tej frekvenci hreščati?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Glej na radiu moraš nastavit tisto frekvenco, ki je prosta, se pravi hrešči. Vendar, ko boš prišel na območje kjer je na tej frenkvenci oddajanje radijske postaje boš moral spet menjat, ker bosta motili ena drugo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.313
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
V kolikor se voziš po enem in istem območju to prav lepo deluje.
Uporabljam za poslušanje MP3 in telefonijo.
Saj za to bi jaz uporabljal. A se da nastaviti da telefonijo in mp3 poslušaš preko FM, navigacijo pa preko vgrajenega zvočnika?