Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Torej, sedaj je v ožjem izboru BlacBerry 9780, všeč pa mi je tudi Samsung Galaxy S II.
Čeprav sem sprva rekel, da rabim nekaj s qwerty tipkovnico, se mi tale Samsung tudi ne zdi slaba ideja.
Vaše mnenje?
Zdaj si dobil mnenje dveh Apple fanatikov, zdaj ti lahko napišem pa še mnenje uporabnika SGS2...
Verjetno te bo od začetka motilo "only touch screen" upravljanje. To predvsem pride do izraza v avtomobilu. Že tako ni pametno šarat po telefonu med vožnjo, s touch telefoni je to skoraj samomor. To je pa tudi edina stvar, ki sem jo (dan ali dva) pogrešal, ko sem prešel iz Nokie na SGS2. Glede samega Androida ni kaj veliko za povedat, ker je že ogromno napisanega. Če nisi totalni antitalent naštudiraš njegove fore po dnevu aktivne uporabe. Aplikacij je ko dreka, nalaganje je enostavno in vezano na gmail account, torej ne potrebuješ nobene dodatne programske opreme naložene na računalniku. Aplikacijo za Exchange ima Android že inštalirano "out-of-the-box" in do zdaj še nisem imel nobenih problemov s sinhronizacijo, deluje hitro. Če ti slučajno ta aplikacija ne odgovarja imaš na marketu en kup alternativ, tako da ni hudič, da ne bi našel tiste, ki ti odgovarja.
Baterija drži 2 dni normalne uporabe (sinhronizacija maila, wifi, novice, srfanje...) oziroma dober dan, če nažigaš igrice ali updataš facebook status na 5 minut
. Nafila se ti v slabih treh urah. Zajebal se z SGS2 sigurno ne boš. Če ti odgovarja telefon manegirat preko iTunes-a pa seveda iPhone, čeprav si potem večinoma vezan na iTunes in en računalnik. Oba sistema laufata hitro, čeprav boš slišal s strani Apple fanatikov pripovedke o strašno počasnem delovanju Android telefonov... preberi kakšen review. Forum mogoče ni najbolj primeren prostor za dobit objektivne informacije.