Predlogi kaj dodati odvzeti,....

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Pa še nekaj me zanima, kar mogoče ne spada ravno pod to temo, ampak vseeno.. zakaj imajo nekateri pod "lokacijo" vpisano mobilni telefon..? Je to mogoče še stara navada iz suxa al kako?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Milim, da bi veliko ljudi privabili na alter.si če bi naredili bloge. Sam ga sicer ne pišem, vendar jih poznam kar nekaj, ki jih non stop pišejo. Pa kot vem tega kar dosti forumov nima. Za razmislek, ne vem pa če je to tehnično zmogljivo, ker o programiranju ne vem ama čisto nič.
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sploh ni problema
cool-1.gif

Samo predloge dajem, v slogi je moč.
cool-1.gif

Kar počasi ter preudarno.
cheer.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Ja, originalno je bil mobilni telefon, ampak smo predelali v lokacijo, ker ni namen tega portala biti mobilni portal temveč da nastane community. Tako, da bomo vse mobilne telefone pobrisali in vam pustili da sami izpolnite lokacijo po svoje.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
no ker mnenje lahko vsak pove.... ta novi način oglaševanja mi gre na živce.....

Sorry, ampak od nečesa se morejo kriti vsaj stroški obratovanja - našega dela itak ne bo še doooolgo poplačanega, tako da smo neke oglase morali uvesti. Bodite veseli da ni kakšnih popupov, ampak so samo ti malo inserti na vsake 5 postov. Pa mislim, da tudi vsebina oglasov ni tako zgresena. Jaz z veseljem pogledam kaj se prodaja
smile-1.gif
.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
no saj ti dam popolnoma prav... da rabite tudi nekaj kruha... nič ni zastojn... ampak vseeno mi grejo na živce...
pa še adblock plus mi ne dela tak kot bi moral pa nevem zakaj...

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Mene tudi motijo oglasi med posti.
Verjamem, da itak prav dosti € ne prinesejo, ker folk bolj malo klika po tem.

Če se že greste nov community, potem uvedite donacije.
cool-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Privat sporočila urejena drugače (tako kot je to na drugem forumu
grims-1.gif
). Trenutno so ta zelo nepregledna.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Najprej so na vrsti še druge stvari.

Te finese bodo na vrsti kasneje, če se izkaže, da so
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
aja, pa zvezdice dejte umaknit, ker nekateri samo spodjebavajo druge...
ali pa dejte v menu opcijo da lahko vidiš kdo ti je koliko zvezdic potalal...

najbrž osebi ni ravno vseeno če od nekoga dobi samo eno zvezdico...

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Z zvedicami je tko...Uporabnik ti da tolk zvezdic, kolikor misli, da si jh zaslužiš...
Kdo koga podjebava...Težko rečt..Te zvezdice itak nimajo efekta na titulo, ali pa karkoli drugega...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
sej vem da nimajo, sam vseeno...če me zastopiš...
nekdo je lahko občutljiv na to, nekdo pač ne. fajn bi pa bilo vsaj to, da lahko vidiš kdo ti je dal koliko zvezdic...

no...sam ideja
cheer.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:

Citat:
Uporabnik novaa pravi:

no ker mnenje lahko vsak pove.... ta novi način oglaševanja mi gre na živce.....

Sorry, ampak od nečesa se morejo kriti vsaj stroški obratovanja - našega dela itak ne bo še doooolgo poplačanega, tako da smo neke oglase morali uvesti. Bodite veseli da ni kakšnih popupov, ampak so samo ti malo inserti na vsake 5 postov. Pa mislim, da tudi vsebina oglasov ni tako zgresena. Jaz z veseljem pogledam kaj se prodaja
smile-1.gif
.

se oglase lahko da na desno oz. levo stran, ker vidim da od določene ločljivosti naprej se širi samo še "ozadje" foruma, torej bi teoretično lahko "pripopali" oglase na desno stran.

Za v razmislek...aja, za gumb donacije bi pa vseeno lahko ga dali gor, ker nikoli ne veš
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
...ksz

Jaz bi predlagala podforum zdravstvo (pod tehnike mojstrov al kaj). Se mi zdi to fajn, da je ločeno. Poleg tega nas je pa verjetno kar nekaj, ki znamo pomagat...

predlog

Shaedar

Pripravnik
19. jul 2007
99
0
6
Malo sem pozen, ampak ok.

Ne me narobe razumet, Alter.si je dober forum, boljši od marsikaterega.

Ampak to... a freakin' masterpiece !

Boljšega foruma na netu še nisem zasledil. Moderatorstvo je sicer pod nivojem ampak to nas tam niti ne moti
smile-1.gif
.
Tako grafično kot fukcionalno je zelo dodelan.

TT Forum