Poglej še pri teh - sicer v MB, imajo pa tudi v LJ (ni moje podjetje in ne delam tam, tak da ni PR )
Jaz vem za te, samo nimam lastnih izkusenj:Prosim še za kakšen nasvet
A si mal len? Najbolje, da se kdo iz foruma javi in ti ga predela zastonj. Trenutno je tole trzna niša in ce si mal specialca se gres lahko biznis. V letu 2021 imas na spletu toliko informacij kot nikoli.Prosim še za kakšen nasvet
nisem mislil zastonj, poslal sem veliko mailov pa nobenga odzivaA si mal len? Najbolje, da se kdo iz foruma javi in ti ga predela zastonj. Trenutno je tole trzna niša in ce si mal specialca se gres lahko biznis. V letu 2021 imas na spletu toliko informacij kot nikoli.
Ali ni omejitev 25 km/h? Ali je to "odprto"?motor pomaga do 32kmh
Ja je, ampak ocitno ze kitajc odpre....Ali ni omejitev 25 km/h? Ali je to "odprto"?
Ravno to je problem... delam s strankami in ne morem prit prešvican v pisarno. Zato bi šel na throttle only in 1000-1500 W. Razlika v ceni je vsega 40-50€, od viška pa ne boli glava Ne bi pa kupoval že sestavljenega kitajca, ker sigurno noben ni dovolj velik za mojih 198 cm.Ja je, ampak ocitno ze kitajc odpre....
Domzale Ljubljana in nazaj je tole cisto dovolj.[EU Direct] FAFREES F100 11.6AH 48V 250W 26in Electric Bicycle 60-80M Mileage 120KG Payload Disc Brakes Electric Bike
Only US$1,339.99, buy best [eu direct] fafrees f100 11.6ah 48v 250w 26in electric bicycle 60-80m mileage 120kg payload disc brakes electric bike sale online store at wholesale price.banggood.onelink.me
Poba podobno razdaljo dela pogosto s 350m visincev vmes, pa je baterija dovolj vzdrzljiva. Ce le kaj brca vmes.
Z zadnjim delom se zagotovo strinjam. Ker jaz niti za svojih 185 nisem našel dovolj velikega. Pa sem tudi nekaj trgovcev spraseval (na AE, BG, GB) Je pa res da imam dolocene specifične zahteve okoli nog.Ravno to je problem... delam s strankami in ne morem prit prešvican v pisarno. Zato bi šel na throttle only in 1000-1500 W. Razlika v ceni je vsega 40-50€, od viška pa ne boli glava Ne bi pa kupoval že sestavljenega kitajca, ker sigurno noben ni dovolj velik za mojih 198 cm.