Prebava...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Dostikrat se mi dogaja, da me občasno fajn "požene" na wc, in presedim pol ure, če ne še več potem na WCju. To se zgodi dokaj "hitro" oz ni nekih znakov prej..mogoče mi postane malce slabo...a ko se zadeva opravi, je vse v tip top redu.

Verjetno je to posledica neke hrane, ki hitro "zleti" skozi človeka, je to res? Kako hitro je možno, da gre hrana skozi. Ker rad bi namreč ugotovil, kaj je tisto, ki je krivo, da se v prihodnosti izognem temu. Je to hrana izpred par ur, prejšnjega dne? je sploh možno da recimo v dveh urah gre skozi želodec in skozi črevesje? Ali samo ta hrana, zaužita pred 2 urama, "porine" tisto hrano, ki se pripravlja za waste in je potem videt, da je bila trenutna hrana kriva?

je to drugače normalen pojav, če telesu nekaj ne paše, da po hitrem postopku uredi?

ne dogaja se to pogosto, mogoče parkrat na mesec, zgleda pač, kot da bi nekaj takega pojedel, kar ne ustreza mojemu prebavnemu traktu?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ah to ni panike, jaz se večinoma hranim po restavracijah, pa me dostikrat zvije. Pač staro olje, staro meso ali pa karkoli takega. Včasih gremo 4je na kebab pa se potem na skretu srečamo hehe. Lahko se pa tudi PREnaješ, pa se pač prostor za drugo hrano dela - tudi takrat lahko fejst zvije, sploh če še kavo čez popiješ
smile-1.gif

LP

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
E to je najhujše ja...greš nekam lepo žret, potem pa pristaneš na wc...

Aja..da bi se prenajedel..to je tudi opcija ja, pridejo kakšni dnevi, ko so pojedine v teku...

jebeštrga pol...škoda edino, da ni bidejev povsod
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.078
6.928
113
pri taščici
tudi mene občasno takole zvija...
največkrat po zajtrku, pa ni važno kaj jem... kakšna ocvrta jajca so sploh delikatna (odstranitev žolča, zamaščena jetra....)
Sem že kar nekaj bil okol dohtarjev pa še niso našli razloga

B81

22. jul 2007
37.613
10.904
113
To je krivo prepečeno olje po gostilnah (ali pa tudi doma).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
pa je možno, da hrana tako hitro zleti skozi celoten sistem? v 2-3 urah?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Možno....op drugi strani, ti veliko presediš v avtu ne? Mogoče je tudi nekaj na tem?
sprasujem se.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
338
83
Včasih gre še prej. Recimo po vampih sem v eni uri dežuren, pa ni važn kakšni so. Pri meni delujejo "čistilno", hehe.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne znam ti odgovorit po dohtarsko, vendar sam pri sebi vem, da če sedim veliko, me prej "zašraufa"....
confused-1.gif

Bo kakšen doc. boljše vedel...
grin1.gif