Zaradi starosti (50 let) avto ne tesni več dobro in pri pranju voda teče v notranjost vrat in v prtljažni prostor, kjer je potem zadevo težko sušiti in pride do rjavenja. Sanacija je stvar kompletne obnove karoserije, kar bo počakalo na boljše čase, kljub temu, pa bi rad imel lepo opran avto. na splošno je to avto, ki se voži le v suhem vremenu in je tako le prašen, nikoli blaten in podobno. Potrebno je tudi paziti pri brisanju, saj je lahk slab, se lušči na kakem koncu...
Zato sem bil izredno vedel nad novostjo, ko z nekim sprejem avto prešpricajo in obrišejo, kar pomeni, da nič ne teče v notranjost. Sem sprobal stvar 1x doma in je bilo kar ok, samo nisem delal ne vem kako prav in so bile malo lise, skratka prav hudo profi ni izgledalo.
Sedaj pa iščem kje v Kranju imajo tako pralnico, če kdo pozna? Oz. še bolje, bral sem, da pridejo tudi na dom in ti spucajo tam, samo sem klical že enega, pa je mirno rekel, da se mu ne splača hodit 20km daleč
Torej njegov biznis je, da puca avte kjerkoli (mobilno), vendar samo, če mu ga pripelješ pred nos? V glavnem, brezveze. Pozna skratka kdo pralnico v Kr ali okolici, ki na tak način pere avte oz. pozna "mobilca", ki pride spucat na dom v službo (tudi Kranj)?
Zato sem bil izredno vedel nad novostjo, ko z nekim sprejem avto prešpricajo in obrišejo, kar pomeni, da nič ne teče v notranjost. Sem sprobal stvar 1x doma in je bilo kar ok, samo nisem delal ne vem kako prav in so bile malo lise, skratka prav hudo profi ni izgledalo.
Sedaj pa iščem kje v Kranju imajo tako pralnico, če kdo pozna? Oz. še bolje, bral sem, da pridejo tudi na dom in ti spucajo tam, samo sem klical že enega, pa je mirno rekel, da se mu ne splača hodit 20km daleč