Stestiral sem že 7 vozil ta čas od teh 7 bi izpostavil te štiri.
MBE nov isto žvižga vendar nekoliko manj kot C in tudi no go. Prestavljal sem vse možne načine vožnje, sport, confort itd. Nisem dosegel tistega efekta udobne elegantne vožnje MB, skratka ni to več, kaj je bil včasih. Zdej ne me požret jst umiram za temi avti a če mi nekaj ni, mi enostavno ni, da vozilo za 80k vstopni model ne more imeti to urihtano je pa šlamparija ali pa je to trgu primerno. Me bo razpizdlo se bom peljav v DE testirat isti model zagotovo bodo testi drugi in tudi občutek, kako se pelješ v njem.
Mazda 6 nov model boljši občutek.
Ford mondeo 2017/12-2018 testno vozilo top v kategoriji, vedno bolj me vleče k tem vozilu udobnost prostornost in tišina sta neprimerno bila boljša kot v MB-C edin kar je zici so v tem bili trdi ko marija.
Passat 2018 je absolutni zmagovalec med vsemi. Manjka mu samo tista pika na i v kabini. Nemorem se navadit na tako pusto armaturko pa da me ubiješ. Nevem mogoče sem premalo časa bil v njem a mi vedno nekaj manjka vedno nekaj iščem ni mi jasno.
Da ne vlečem v nedogled vse kaže da bo naslednji ali Passat ali Mondeo morem dat na vago in stestirat več variant, dokler ne najdem to kar iščem in nikoli več ne kupim vozila, brez da ga ne stestiram, pred prevzemom, ker testno vozilo ni nikoli več merilo za tisto kar prevzameš po nakupu pa če tudi je vsa oprema ista, ker sem vzel kopijo testnega edino menjalnik sem želel manualca ne avtomatika.