Berem tele poste, ker sem tudi sam pred nakupom pralnega stroja .. in se vam moram včasih kar nasmejati ..
Vsi bi neke "industrijske" stroje .. z možnostjo pranja 10kg perila .. pismo, a nimate treh gat, pa treh parov nogavic, da morate pravi vsak dan??
1400 ali pa 1600 ali pa 2456 obratov .. Ej, tile naši stari stroji perejo z veliko manj obrati, kot se zdaj prodajajo, pa noben stroj ne opere perila slabo ..
Gorenje, Candy, Miele, Bosch .. Kajjazvemkajše .. Lahko kupiš najboljši Hoover, pa ti bo crknu po letu dni .. lahko kupiš pa najslabši Candy, pa ti bo delal 15 let ..
Poleg tega pa cena ni odraz kvalitete. Marsikdaj mora kakšna "no-name" firma narediti veliko boljši stroj kot neka znana firma .. in to potem prodati za veliko manj denarja ..
Trenutno smo še tričlanska družina in peremo v povprečju 2x na teden v 5kg stroju za 100€ .. Ne, ne hodimo okoli cel teden v istih stvareh
Ne vidim potrebe, da bi ob nakupu novega moral kupiti 1400 obratov, pa za vsaj 9kg perila .. potem pa se še cenkal za popust 20€, da bom zanj plačal samo še "860€"!
Kaj hočem povedati? Ne nasedajte vsem inovacijam! Pa cenam in popustom. Kupite tisto, kar potrebujete. Za enega je to Candy za 150€, za drugega pa Hoover za 1500€ .. NIkakor pa vsi ne potrebujemo istega z neko hudo zadevo namesto bobna al kaj je že .. Zakaj bi nekdo imel čisto tih stroj, če ga ima pa v kleti, kjer ga nihče niti ne vidi, kaj šele sliši? Pa saj nimate pralnih strojev v dnevni sobi! .. Če se pa malo sliši, pa tudi ni tako grozno, da bi bilo vredno dati 200€ več, da ga ne slišiš ..
Nekateri ste/smo res razvajeni glede določenih stvari.
Zdej me boste popluval, ampak na koncu je res, kar sem napisal.
Tudi vsi ne potrebujemo thee latest and thee best PC, da greš lahko na net