Pralni stroj

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Torej crknil grelec v pralnem stroju ARISTON MARGHERITA 2000.
Moj ga je že ven zmontiral, zdej me pa zanima kje v Ljubljani ga dobiti?
Mi ga lahko kdo dobavi med vikendom?
Prosim za kontakt serviserja ki prodaja tudi rezervne dele oz. v kateri trgovini bi ga lahko kupila?

hvalaaa

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
kaj je vsem v Ljubljani crknil pralni stroj?
bonk.gif

Povsod kamor sem klicala...4-7 dni je za počakat??!!
13.gif

Kaj res ni nobenega serviserja?
sprasujem se.gif

Pozna kdo kakšnega ki je jutri prost?
confused-1.gif

joj! Jaz pa cunj za prat....
bonk.gif

srce-1.gif

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Torej doma imamo pralni stroj Gorenje WA 60.2,ki pa je včasih glasen kot da bi šel tank čez stanovanje in bi ga radi zamenjali za kaj boljšega oziroma bol tihega in ne preveč dragega.

Zanima me ali ima kdo kaj izkušen z pralnimi stroji Whirlpool gledam pa model AWO/C 62200 lahko predlagate tudi kaj drugega.Pogoj je da ima nastavljivo temperaturo(nimajo vsi) in da cena ne preseže 400€. Vem da 400€ ni veliko ampak vseeno vsaka pomoč bo dobrodšla.

Nazadnje urejeno:

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Sam sem spomladi kupoval pralni stroj. Imel pa sem podoben limit kot ti. Odločil sem se za ta model:
http://www.ceneje.si/dom-in-vr...002B3076?bPar=5
Za enkrat nimamo pripomb.
Oscar veliki nima strojev od slovenskega uvoznika, uvaža jih iz Nemčije, zato nima 5 letne garancije ampak 2 letno, pa tudi uradni servisi ti ga ne popravijo.
V BigBangu sem ga dobil za 360 eur, s prevozom in odvozom starega (prodajalec je dal dodatni popust, sem pa vse uredil preko telefona, ponudba me je pa potem čakala na blagajni).
Na Alterju se z belo tehniko ukvarja Sevlje, pa ga kontaktiraj preko ZS.

Mzi

Pripravnik
2. nov 2010
111
1
18
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Sam sem spomladi kupoval pralni stroj. Imel pa sem podoben limit kot ti. Odločil sem se za ta model:
http://www.ceneje.si/dom-in-vr...002B3076?bPar=5
Za enkrat nimamo pripomb.
Oscar veliki nima strojev od slovenskega uvoznika, uvaža jih iz Nemčije, zato nima 5 letne garancije ampak 2 letno, pa tudi uradni servisi ti ga ne popravijo.
V BigBangu sem ga dobil za 360 eur, s prevozom in odvozom starega (prodajalec je dal dodatni popust, sem pa vse uredil preko telefona, ponudba me je pa potem čakala na blagajni).
Na Alterju se z belo tehniko ukvarja Sevlje, pa ga kontaktiraj preko ZS.

Hvala za odgovor. Tudi sam sem zasledil znamko Beko. Sedaj gledam model OSKAR VELIKI samo nevem kako je tam z garancijo.

Če lahko kdo poda kakšno mnenje mu bom hvaležen.

Hvala

Nazadnje urejeno:

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Glede garancije pri Oscarju ti lahko povem le to, kar so rekli meni, ko sem se zanimal.
Torej garancija je 2 leti, pokličeš k Oskarju in oni potem pošljejo serviserja k tebi.
Danes, ko posamezne firme lahko tudi čez noč ugasnejo, je bolje, če imaš garancijo uradnega zastopnika in uradni servis.
Cena mojega v BB pa je bila 360 eur

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Ker sem ravno v četrtek kupil novega, lahko delim sveže vtise.

Nov LG F14B8QD je nadomestil 12 let starega Gorenje. O razlikah ne bi kaj preveč.

Ta LG ima Direct Drive motor. Brez jermenice in inverter motor. Motorja se ne sliši, skoraj. Slišiš samo cunje, ki se premetavajo v bobnu. Garancija na motor je 10 let. Če slučajno crkne SMPS (frekvenčnik ali drajver), ta stane trenutno 45€. Imaš pa itak 2 leti garancije, ki jo lahko še podaljšaš za 3. Sicer nekaj doplačaš. Jaz nisem podaljševal. Ima 13 programov. Temperaturo nastavljaš 0, 30, 40, 60, 90. ITD.

Cena. Povprašaj v Big Bang-u. Osnovna je 560€, se mi zdi. S popusti, če boš lepo gledal prodajalko, lahko prideš cca. 100€ nižje.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Počasi bo treba kupit pralni stroj, pa če je kdo na zps, bi prosil za test , da malo prečitam.

Gledam med AEG L75470FL in predlagani LG F14B8QD, test pa mi mogoče pomaga pri odločitvi
smile-1.gif

Hvala!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Živjo

Testa žal nimam. Vem pa da je zmagal Bosch WAQ 2447 KBY. Dobiš ga lahko za 530,00 eur.
Aeg ta model je star model in je šel že iz prodaje, LG ga pa ne priporočam, ker se jih je včasih kar dosti prodalo, sedaj pa me je že par ljudi klicalo, da imajo probleme.

Za več info pa na PM.

lp

tatijana

Zelenc'
29. avg 2013
3
0
1
En nasvet: samo ne kupovat Candy (sicer ne vem na pamet, kater model). Trga oblačila, vsake toliko potegne kakšno manjšo stvar v odtok, da se ta zamaši in voda sploh ne odteče... Skratka ODSVETUJEM