torej, za novo leto bi rad sel v prago, pa me zanima par stvari. brez agencije, torej vlak do dol pa znajdi se. kako je dol z zasedenostjo hotelov? verjetno tezko sploh dobis prenocisce v novoletnem casu? verjetno je ze zdaj vse zasedeno? to bi znal bit problem, 3,4 dni nemores prespati kar nekje, sploh pa ne v tujini. zanima me kako kej čehi pa anglescina? je v novoletnem casu tam ogromno turistov? veliko mladih? kaksne so cene hotelov na noc, pijaca v diskih (baje se razlikuje od diska do diska?) in kok je sploh vlak do tja? da si priblizno zracunam stroske. kaksno je pa vzdusje tam za novo leto? imel sem v mislih da bi bil najprej na prostem pol ob 1ih, 2eh pa kidnu v disco. je potrebno med ksne karte za v disco na novoletno noc? je mozno da bi bili disci tako polni da nebi notr spuscal? torej, kaj me lahko preseneti in unici izlet.
greva pa 2 fanta, da nebo kdo mislil da bi sou z dekletom kr tko na slepo, bi se cutil odgovornega poskrbeti za prenocisce na toplem, medtem ko se tko nebom prevec obremenjeval.
greva pa 2 fanta, da nebo kdo mislil da bi sou z dekletom kr tko na slepo, bi se cutil odgovornega poskrbeti za prenocisce na toplem, medtem ko se tko nebom prevec obremenjeval.