Pr' Hostar

Fly

Guru
21. jul 2007
2.648
510
113
Zaninivo res... kljub tako visoki inteligenci ne znajo oceniti kakšen film grejo gledat v kino
smile-1.gif

Predlagam da ga vsak visoko inteligenten pred vhodom pol litra stisne da se bo vsaj enkrat sprostil od zategnjenosti

Fly

Guru
21. jul 2007
2.648
510
113
Ker mam ravno čas...:)
Imam pa še eno teorijo. Visoko inteligentneži grejo v kino. Film jim je mogoče na momente celo smešen, vendar se brzdajo, ostajajo resni saj v nasprotnem primeru ne bi bili tako kul ker se ne bi mogli pobahati pred znanci da jim film ni bil niti malo smešen
smile-1.gif

Drugače si res ne znam predstavljati zakaj rinejo v kino. Verjetno poznajo YT?

I

Izbrisan uporabnik 17097

Inteligentni sploh ne hodijo v kino gledat takega sranja. Ker vedo, da še noben slovenski film ni bil dober
grims-1.gif

Komur pa je bil dober pa ne ve kaj je dobro.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap... tista snobovska inteligenca.

Še zafrustrirani zaradi ameriških volitev.
bonk.gif

Tako kot polovica, ki so šli gledat Jimmyja Car-a standup. Treba je it ker vsi snobovsko gredo ko čreda, ampak žal ne zato, ker jim njegov humor ustreza, potem pa bemtijo nad predstavo, ki je skoraj v celoti na youtube.
bonk.gif

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.564
935
113
Citat:
Če rečem, da je to debilno, je to v bistvu kompliment. Pokazatelj tega kje smo. Pa niso fantje dost krivi ampak tisti, ki jih poslušajo, pa so se mal naduval in mislijo, da so genjalci. Ubogi reveži. V bistvu se mi pa smilijo. In tudi to je kompliment

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.510
2.250
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Inteligentni sploh ne hodijo v kino gledat takega sranja. Ker vedo, da še noben slovenski film ni bil dober
grims-1.gif

Ti pa si fukjen, majkemi.
Pejt v opero, balet itd..., pa pusti normalne ljudi pri miru

Sem ga šel gledat v kino - predvsem zato ker je slovenski film, da podpiram domače ustvarjalce.

Meni je bil super film.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.906
9.481
113
Pazi, lohk ga na.j ebeš, če se mu bo slučajno dal s tabo ukvarjat. Sam sem mel velik sreče, se mu ni dal.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
grims-1.gif

Ti pa si ...
priden.gif

Sem ga šel gledat v kino - predvsem zato ker je slovenski film, da podpiram domače ustvarjalce.

Meni je bil super film.
Ne nč bat, ne bom se s tabo ukvarjal (upam da se bo kdo drug) nisi vreden tega si vse dokazal na kakšnem nivoju si. Samo preberem tvoje prejšne komentarje mi je vse jasno
hysterical-1.gif

Še enkrat za tebe in tiste ta počasne. Vidim, da imam že kar nekaj sledilcev-oboževalcev.

"Žaljenje. Pač pričakovan odziv tistih z nižjim IQjem, ker se ne znajo drugače branit.
Si se pač našel med tistimi z nižjim IQ, ki ti je bil film všeč. Verjetno si iz zgoraj omenjenega konca. Temu primerno užaljen in žali.... Ne bom ti zameril, ker se mi smiliš."
So malo bolj inteligentni od mene povedal kaj si mislijo o filmu tako da meni ni treba naprej razlagat, itak pa ne boste razumeli
17758-icon_confused.gif

kalbo ti se pa drži pirčka edino v tem si strokovnjak
hysterical-1.gif
drugje pa itak same traparije ven mečeš
nahrung002.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.256
5.638
113
Si pač control freak...nesproščen če se karkol dogaja izven tvojih zabetoniranih okvirjev
wink-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.906
9.481
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
grims-1.gif

Ti pa si ...
priden.gif

Meni je bil super film.
Ne nč bat, ne bom se s tabo ukvarjal (upam da se bo kdo drug) nisi vreden tega si vse dokazal na kakšnem nivoju si. Samo preberem tvoje prejšne komentarje mi je vse jasno
hysterical-1.gif

Še enkrat za tebe in tiste ta počasne. Vidim, da imam že kar nekaj sledilcev-oboževalcev.

"Žaljenje. Pač pričakovan odziv tistih z nižjim IQjem, ker se ne znajo drugače branit.
Si se pač našel med tistimi z nižjim IQ, ki ti je bil film všeč. Verjetno si iz zgoraj omenjenega konca. Temu primerno užaljen in žali.... Ne bom ti zameril, ker se mi smiliš."
So malo bolj inteligentni od mene povedal kaj si mislijo o filmu tako da meni ni treba naprej razlagat, itak pa ne boste razumeli
17758-icon_confused.gif

kalbo ti se pa drži pirčka edino v tem si strokovnjak
hysterical-1.gif
drugje pa itak same traparije ven mečeš
nahrung002.gif
O inteligentnež se je spustil na osebno raven, a to je potem zadeva višjeinteligentnih?
aplauz.gif
Lepo, kar tako naprej, očitno bomo kmalu videli iz kakšnega testa si.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 17097

Kakšna osebna raven? Če se bom začel spuščat na tvoj nivo bo to izgledalo povsem drugače
grims-1.gif
verjemi mi.
Me spominjaš na enega pacijenta, ki je prav tako kot ti teško zbral misli in je nenehno moral popravljati svoje poste kot ti. A veš, kaj to pomeni? Kmalu zatem je pristal v ustanovi za pacijente
hysterical-1.gif

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Dragi ajnštajn, teŠko se piše z ž...saj vsi vemo, da prsv brihten nisi veš...

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Kdo se oglaša.
bonk.gif
Pojdi nazaj v jamo iz katere si se privlekel ali v prvi razred osnovne šole in se nauči brat ter pisat pa se potem oglašaj.
Zapuščam to temo, ker se oglašajo vedno večji pacijenti.
Jaz sem svoje mnenje povedal, ostalo so pa vaši problemi.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.510
2.250
113
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Kdo se oglaša.
bonk.gif
Pojdi nazaj v jamo iz katere si se privlekel ali v prvi razred osnovne šole in se nauči brat ter pisat pa se potem oglašaj.
Zapuščam to temo, ker se oglašajo vedno večji pacijenti.
Jaz sem svoje mnenje povedal, ostalo so pa vaši problemi.

Samo še eno vprašanje imam. Kakšen je tvoj znanstveni naziv in pa izmerjeni IQ.
Ker pri vsej tej modrosti morajo biti ti podatki zares impresivni, ali pač?

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ma puste kretena...IQ ma k sobna temperatura igluja medtem k so vrata odprta!
rolleyes-1.gif

pač zafrustriranec kateri mislu da je nad vsemi.
stupid-1.gif

Važno da so gaunarji dobr film nardil
aplauz.gif