Požar v Rogu

green

Zelenc'
25. maj 2011
4
0
1
Danes zjutraj ob 5:53 je izbruhnil požar v Rogu v Ljubljani kdo kaj več ve o tem? Sam nisem nikjer zasledil ničesar. Mimo mojega doma pa so šla 4 vozila GBL in glede na odziv je šlo za resno zadevo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Like.

Se bodo koncno squatterjev znebili. (Ja, vem da tehnicno gledano niso squatterji, but still).

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Kaj ti ni jasno? Saj je govora o bivsi tovarni Rog, leglu hipijev, kvazi-revolucionarjev, wannabe "alternativnih umetnikov", ljudi brez pol ure delovne dobe, anti-jedrsko-energetikov, greenpissa in nevidnih delavcev sveta?

Burn, mo*herf*cker, burn.
cheer.gif

EDIT: Zal ocitno ni pogorelo do konca:

"POŽARI IN EKSPLOZIJE
25.05.2011 05:53
Požari v objektih - Kompleksni industrijski objekti
Ob 5.53 je zagorelo v nekdanjih prostorih tovarne Rog na Trubarjevi cesti v Ljubljani. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana."

Ocitno je nekomu spinel po tleh padel
stupid-1.gif

green

Zelenc'
25. maj 2011
4
0
1
ja se mi je posvetlo kaj si mislu potem. Kaj drgač noben ni bil kje v bližini al karkoli?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaj ti ni jasno? Saj je govora o bivsi tovarni Rog, leglu hipijev, kvazi-revolucionarjev, wannabe "alternativnih umetnikov", ljudi brez pol ure delovne dobe, anti-jedrsko-energetikov, greenpissa in nevidnih delavcev sveta?

Burn, mo*herf*cker, burn.
cheer.gif

EDIT: Zal ocitno ni pogorelo do konca:

"POŽARI IN EKSPLOZIJE
25.05.2011 05:53
Požari v objektih - Kompleksni industrijski objekti
Ob 5.53 je zagorelo v nekdanjih prostorih tovarne Rog na Trubarjevi cesti v Ljubljani. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana."

Ocitno je nekomu spinel po tleh padel
stupid-1.gif

467716-post_slo.gif

Sam res, banda hipijevska delomrzna
10.gif

Ni problema vsem Rogovcem in Metelkovcem nej dajo eno njivo na obrobju Ljubljane pa nej tam si postavjo kar hočjo in naj živijo v svoji komuni in zarad mene nej se tam zadevajo, ne pa da eni kvazi umetniki zahtevajo v centru Lj. zase stavbe, ker so oni pač umetniki
bonk.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Te bajte noben niti povohat noče, ker bi jo bilo treba podret. Naj jo majo alternativci, vsaj veš kje so, ker nekje morjo bit in jih zato drugje ni tolk. Rajši to, kot pa da Zoki zgradi kako novo halo za koncerte odcvetelih jugo pjevačev, teli dreadarji in rjuharji se pa razpasejo povsod po mestu.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja kaj je pa z Metelkovo narobe? To so spet scene rekla kazala, da bi su pa tja kdaj pogledat pa ne? Sam okol trosit bedarije kok je tm narkomanov.....ajej.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.195
1.268
113
43
V vsaki stvari, ki ste jo povedali je malo resnice. Meni gredo hipiji tudi malo nakurac a dejstvo je, da bolje da imajo svoj plac. ampak problem je da te ljudi ne skrbijo za faking nič drugega kot zase. Take svinjarije ne najdeš drugje. Nevzgojeni ljudje totalno. Pa še ne dajo nil zato da bi vse skupaj neki zgledalo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja kaj je pa z Metelkovo narobe? To so spet scene rekla kazala, da bi su pa tja kdaj pogledat pa ne? Sam okol trosit bedarije kok je tm narkomanov.....ajej.

Eh sem bil kar dostkrat na Metelkovi in pač mi ne paše ta... alternativna scena, umetniki in podobni ljudje, ki po mojem nimajo kaj za počet v lajfu in pač tam hangajo
uf-1.gif

Ne vem... ja, naj majo svoj prostor ampak ne sred mesta, po možnosti tako da zasedejo stavbo in zahtevajo svoj prostor za ustvarjanje. Ja, nej ga majo, nej jim da mesto parcelo na obrobju, nej si postavijo tam barako, sam jim dam nekaj denarja in naj si s prispevki kupijo material za njihove umetnine in naj tam ustvarjajo razne alternativne skulpture, pač zdi se mi da to ne sodi v center mesta.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Aja, stadion pa pase? Pa z vasim denarjem ga je naredil in spet boste vzhiceni kako dober je zupan.
cheer.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.102
2.892
113
Okol stadiona vsaj ne lezijo kupi smeti in ne hodijo kaskaderski dvojniki jezusa vsi zapohani okol. Ja in men je stadion vsec, pa tud sam razvoj ljubljane ko se je naredilo kaj vec kot dom za ostarele pod danico in vzpenjaca pod viko. Ce je bilo pa kej mutnih poslov bo pa ze nase sodstvo to ugotovilo kot je se vedno do sedaj.
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.195
1.268
113
43
Grem stavit da je vsak večer 90% ljudi na Metelkovi pijanih. Pa še vsa tista svinjarija. Greš recmo v nek lokal tam pa sami nevzgojeni mladci, ki ti pijani težijo, te polivajo s pirom in nasplošno se ne ozirajo na okolico.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Tisti kompleks pri Rogu bi bilo treba podret, pa kaj koristnega postavit. Sami narkiči, tam se na veliko dila droga. Bojda v okolici kradejo kolesa na dnevni ravni (zaklenjena) non stop.

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.824
556
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik green pravi:
Danes zjutraj ob 5:53 je izbruhnil požar v Rogu v Ljubljani kdo kaj več ve o tem? Sam nisem nikjer zasledil ničesar. Mimo mojega doma pa so šla 4 vozila GBL in glede na odziv je šlo za resno zadevo.

Običajen izvoz za GBL na tako intervencijo zdaj ko nimajo voza 5

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
42
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Citat:
Uporabnik green pravi:

Običajen izvoz za GBL na tako intervencijo zdaj ko nimajo voza 5

Tudi če bi imeli voz 5 (ki se bo kmalu vrnil na svoje mesto) je izvoz 4 vozil iz GBL nekaj povsem vsakodnevnega. Na večino požarov stavb izvozijo vozila 1, 2, 3 in 4. Seveda pa je vse odvisno od večih dejavnikov...

Pač nekateri že po številu gasilskih vozil znajo oceniti za kako resno zadevo gre.
rolleyes-1.gif

green

Zelenc'
25. maj 2011
4
0
1
Pač nekateri NE VEMO ane?! In zato vprašamo je kle kej narobe?! Nismo vsi iz foha.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
42
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Mislim, da nisi tak neved o teh zadevah. Uro si verjetno izvedel v SPIN-u, svoje vprašanje pa podal na večih forumih (na nekaterih si se registriral samo z namenom, da zastaviš to vprašanje).

In tudi 4 gasilska vozila na enem mestu niso čisto nič običajnega za vsakovrstne intervencije. Kaj bi pa porekel na to, da se na nekaterih intervencijah znajde tudi več kot 10 gasilskih vozil?

Je bila pred nekaj časa tema v avtomobilizmu, kjer je bilo govora o firbcih na prometnih nesrečah. Se pa taki firbci pojavljajo tudi na vseh ostalih dogodkih. Verjemi, da posredovalcem ni prijetno, ko jih opazuje množica ljudi, da ne govorim o žrtvah... Nevem kaj nekaterim koristi, če vejo, kaj se dogaja na intervencijah. Mislim, da izpis iz SPIN-a pove več kot dovolj.

Konec koncev pa je važno, da si dobil odgovor. Če je dober ali ne pa veš samo ti.