Požar nekaj TISOČ TON odpadnih gum

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Je pa finta v tem, da mu je uspelo enkrat, da so ga celo na poptv prikazali kot žrtev državne birokracije. On je takrat bil bogi, sem mela občutek, da jih je fasciniral. Meni je vseeno, ne obsojam človeka, itaq pa so dandanes tisti, ki imajo denar, do njega prišli z goljufijami.
Jaz mam osebno raje, da mirno spim.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Si obvestil Svet na Kanalu A? Oni bi se celo lotili takšne teme in človeka fino secirali.
Glej, nisem obveščal, morda celo bom, ampak drugega kot "njegovih 10 minut na tv najbrž spet ne bom dosegel. Enostavno sem že sam obupal, izpostavljati pa se nima smisla ker najebeš". Vsake pole leta, ko se zapre kakšno njegovo podjetje, poslušamo 10x na dan po lokalnem radiu intervjuje z raznimi inšpektorji, ministrstvi, posvečene so celourne oddaje tej tematiki, v časopisu cela stran napisana o tem, ampak ukrepov ni in ni.
Očitno je vse legalno, ukrepov ni, on pa že več kot desetletje napizduje državo na račun invalidov.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa kaj je pol altera iz tistih zabacenih koncov doma?
In iz kerega zabačenega konca si ti doma, da iz Bruslja tako vzvišeno gledaš na svoje "rojake" (upam, a te z besedo rojaki nisem preveč užalil?
tongue-1.gif
)
Tip od deponije je kriminalc, pa naj muti , kar hoče. A ni nobenga v tistem koncu, da bi mu enkrat razbil pičko?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Vsi iz tega področja poznamo g. Albina in vsa njegova Albin-promoušn podjetja.
A ta je on ?
No smo se v Lendavi prav odločili, da ga odslovimo.
(smo imeli itak dovolj problemov z njegovim "rojakom" Drushchwčhvkovichschjsč-em...)