Potrebujete nekaj dobrega humorja?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Tvoja iron boginja je zrustala ko star pecikl, ker iron pač rusta, al je lady al pa stara klanfa, ki jo je nekdo odvrgel,
samo z lady je več stroškov z dnevnim čiščenjem, vsak da tisočkrat popljuvanega spomenika....pfuj [cenzura], pa še enkrat , pfuj..
hysterical-1.gif

Upam, da še doživim par let, da vidim iron frise iron neotepcev, ko jim resnično potegne, da je ves vaš denar čista virtuala in samo virtuala, ter ves vaš dolgoletni trud s tlačenjem in jemanjem manjšim, popolnoma brez smisla, vse za popolni vakum, še vakum je več kot vaš usrani uspeh,
pa iron frise, ko boste od daleč zijali bogastvo elite, ki ji hlapčujete, ki pa ni virtuala in ne bo izpuhtelo....pa ko gospodarji ne bodo niti s prstom mignili, da zaščitijo svoje zveste hlapce pred podivjano ruljo, željno maščevanja...
pa še enkrat,..plluvam na iron prasico, pfuj [cenzura] neokleptomanska, miljone ljudi si osiromašila v korist % gnile elite, upam da si že reinkarnirana
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
kalimero_36910.gif

Hvalal! Ce slucajno komu ni bilo jasno, zakaj se je popolnoma sprejemljivo pocutiti vecrvrednega kot je Capl - naj si se enkrat prebere zgornji izpad, pa bo takoj razumel.
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.092
5.661
113
Pol pravs da so ti vsec bl take muškarače
grims-1.gif

Da ma kosmate roke pa valar v roki k pozn zvecer prideš s kredo za ušesi (kobajagi balinanja)
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
But of course - vidi ovu:

6850926453_f238c4aae3_o.jpg

"In the name of the best within you, do not sacrifice this world to those who are its worst. In the name of the values that keep you alive, do not let your vision of man be distorted by the ugly, the cowardly, the mindless in those who have never achieved his title. Do not lose your knowledge that man's proper estate is an upright posture, an intransigent mind and a step that travels unlimited roads. Do not let your fire go out, spark by irreplaceable spark, in the hopeless swamps of the approximate, the not-quite, the not-yet, the not-at-all. Do not let the hero in your soul perish, in lonely frustration for the life you deserved, but have never been able to reach. Check your road and the nature of your battle. The world you desired can be won, it exists, it is real, it is possible, it's yours. "

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
kva je?
[cenzura] je bila eden glavnih organizatorjev osiromašenja večine in preusmeritve denarja k najbogatejšim, pod pretvezo da je to v dobro večine
hysterical-1.gif

v NWO je prostor samo za %najbogatejših parazitov in novodobne sužnje, srednjeslojaši niso predvideni,
ne vem kje se pol vidiš ti?
evil.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Internet pravi, da sem nekje okoli 8,700,000 najbogatejsega zemljana. In nekje na sredini NWP/Illuminati/Prostozidarske piramide.

Kje se pa ti vidis?
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
internet pravi, da sn med bogatejšimi, ker ne crkujem od lakote, pa še pitne vode imam tolk da se lahko umivam z njo in izplakujem wc
cheer.gif

zaj gremo pa šmarnico trgat, da se bo ene par dni lepo pacala in bo lepa barva, jutri pa krajnske delat in v nedeljo podimit, ker je zaloga hudo na koncu,.....
in kako boš ti preživel vikend, tam na tujem, med tujimi ljudmi in navadami, kot tujec iz nekih čudnih, zaostalih, južnih krajev?
grims-1.gif

lepo se mej, da ne boš tako trpel ko jst
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.092
5.661
113
Ej capl...

Jaz modeLa ne bi preveč hecal...poglej vozni park...mora da je nek "ugly motherf**ker"
evil.gif

V srednji smo mel foxa za fizko....sicer fizke sm bl mal odnesu.....sm si pa zapomnu njegovo zgodbico k jo je 1x razlagal....o sosedu k si je kr na1x kupu jaguarja....je reku že prej se mi je zdel sumljiv......ampak pol da je bil pa ziher da je kaka droga Portorož uzadi
smile-1.gif

Skratka....reku je če vidte koga z Jaguarjem...otroc pejte stran!!!

Pa še model je mal....biznismena....en dan bos sam brez jeter ostal....boš skos mislu da zara preveč šmarnice.......a-a
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
auč , ... maš prav, ta tip mi je bil vedno sumljiv,
najprej mi hoče minimalca zbit, pol pa hoče še moja jetra, da bo lahko jaguarja natankal,
frown-1.gif

Evrofil , sej sn se sam mal hecu,.....sej mi ne boš jetra prodal, jel de ne boš
confused-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
KSZ

evo, napad s telimi havbicami! Sem se takoj na vučkota in njegove nočne mroe spomnil...
1873463-IMG_6558.JPG

Priponke

• 1873463-IMG_6558.JPG
    1873463-IMG_6558.JPG
    13 KB · Ogledi: 133

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.782
15.846
113
Jp. Več kot očitno delovanje HAARPa. Sploh ni druge.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.782
15.846
113
No zadnje čase se po spletu širi veliko takšnih in podobnih posnetkov:

Tale je delo slovenskega samostojnega "raziskovalca" Mirana Vučka: http://vimeo.com/85521653
Sledijo tudi podobni članki z nazivom bizarno, podnaslov beri, glej, ne razmišljaj in se čudi: http://www.slovenskenovice.si/...n-proti-toploti

Hvala k***u, da se najdejo še kakšni, ki svoje protiargumente tudi posnamejo in objavijo....upam, da bo tudi Vučko našel in si ogledal ta posnetek (ki je seveda produkt zarotniških Reptilov)
cheer.gif

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
To se zgodi z njihov stranjo, če jim pred tem poveš resnico:

"Vsebina trenutno ni dostopna
.

Zahtevane strani trenutno ni mogoče prikazati. Stran je trenutno nedosegljiva, je potekla ali pa nimaš dovoljenja za ogled.

◾Domov"

I

Izbrisan uporabnik #9334

smile-1.gif

Malce me spominja na pokojno sosedo, ki je bila sicer čisto v redu ženska, vendar se ji ni dalo razložiti, zakaj radio igra.

- "Ne, ti pa meni ne boš govoril, da govorijo in špilajo v Ljubljani! Tu notri so, v tranzistorju. Čisto majčkeni so in tu notri špilajo! Ti nič ne veš!"

Mislil sem, da bom dol padel, saj sem za take zgodbe slišal že v šoli pri fiziki, pa nisem mogev verjeti, da je možno.

atased

Zelenc'
5. feb 2014
1
0
1
Da nastanejo saje če ohladiš plamen je za ene novost ali celo neznanka?
Saj v bistvu ne vem, kaj bi komentiral.
Ker ogenj je res nekaj takega s čim navaden folk nima izkušenj. Še posebej teh 66%(?), ki redno vsakih nekaj minut prižiga ogenj 5 cm pred nosom.