Sam res. Ideje imaš na nivoju.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Pa sej se sigurno še lahko prijaviš.
Res je samo eno....PSEUDO....ostalo negira že ta beseda...če me razumeš.......upam....če ne še mal teh fency besed, ki v vesolju nimajo kaj iskat...virtual....quasy....Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj od tega kar je napisal ni res?
Dokaži.
Ampak nekaj pa ne zanikajo več,...da obstaja čisto realna možnost, da živimo v simulaciji vesoljaCitat:
. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA.
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Res je samo eno....PSEUDO....ostalo negira že ta beseda...če me razumeš.......upam....če ne še mal teh fency besed, ki v vesolju nimajo kaj iskat...virtual....quasy....Citat:
Uporabnik pediater pravi:
In kaj od tega kar je napisal ni res?
Dokaži.
Drugače če bi brali nove znanstvene članke, bi videli, da so takšne eksplozije besedne mastrubacije, če dolgo v uporabi. In to v raznih big bangih, QM, QC, relativnosti(jao kakšne po novem tukaj klamfajo)...
Moja spoznanja pa me peljejo do naslednega mnenja....bistveno manj znanost razume in razloži, kot si le ta upa priznati. To lukno pa zapolnjujejo tudi razni taki kerlci. Problem je.....da v momentu, ko tak kerlc pogleda tudi zunaj uradne znanosti, pridobi tudi prednost v vedenju pojavov zunaj znanstvene razlage. Seveda to ne pomeni, da jih on zna pravilno razložiti. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA. Vse ostalo kar lahko beremo je stvar propagandne vojne in manipulacij.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ampak nekaj pa ne zanikajo več,...da obstaja čisto realna možnost, da živimo v simulaciji vesoljaCitat:
. Ja problem je da uradna znanost dokler ne zna dati nekega logičnega odgovora za pojav....POJAVA PREPROSTO NE PRIZNA.
dober, en Evrofil se s tem ne bo nikoli strinjal, ker da njegove večvrednosti napram drugim v resnici sploh ni, ampak je bedni, ničvredni, pogrešljivi delček programa v igrci, ...tega njegova neokapitalistična dušica ne bi prenesla.