Potrebujete nekaj dobrega humorja?

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Tud na Youtubo ga serjejo z tumrijami :
https://www.youtube.com/watch?v=9TZLASn0nLU

Sredi popoldneva so bile Moravče z okolico tarča napada z vremenskim orožjem, s točo, ki je padala najmanj pet minut.

Moravče, občina Moravče, 2.11.2012

Pred točo je bilo precej glasno na nebu od ropota letal, ki so bila tam zelo dejavna. Odvrgli so tudi več plazemskim bomb, ki so nato eksplodirale. Na svoje oči sem videl tudi nekaj strel.

Plazemska bomba je elektronska bomba, ki uporablja EM valove med infrardečimi in radijskimi valovi. Prvotno je njihov namen uničevanje manjših pogonov vozil, saj z močnim tokokrogom skurijo pogone vozil tudi raketnih platform in podobno. NATO pa jih odmetava nad nami z namenom, da njihovo delovanje v hipu ohladi ozračje in da zamrzne vlaga v njem. Posledica je toča. Spoznamo jih pa po tem, da je grmenje podobno kotalečim se kovinskim sodom, ne pa gromu. (VP)

Nazadnje urejeno:

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
KO MAČKI STOPIŠ NA REP ZAČNE CVILIT
wink-1.gif

Bila sem obveščena, da so vse moje včerajšnje komentarje s tega zidu, kjer sem pisala o sprožanju srčnega in možganskega infarkta s pomočjo udara EMP, prekopirali in uporabili na forumu Altermed. Pričakovala bi, da za namene obveščanja ljudi o novitetah in "tehnološkem" napredku, o katerem smo se učili v šolah, da se bo z leti pospeševal, pa sem se zmotila..., uporabili so jih za zabavo in posmehovanje.
Vestnega obiskovalca in bralca našega zidu z omenjenega foruma pozivam, da k mojim objavam doda tudi tole novičko, saj bo iz tega vsak človek z malo zdrave pameti in kmečke logike lahko zaključil, da sta objavi tesno povezani!
Kako da zavarovalnica lahko kljub preventivnim presejalnim pregledom pri 45. letu, ki enkrat vendar morajo obroditi sadove in zmanjšati umrljivost zaradi srčne kapi (saj zato jih imamo, ali?) in kljub vsem promocijam in udejstvovanjem za zdrav življenjski slog, z zagotovostjo računa na toliko srčnih kapi, da se jim bo promoviranje in vlaganje v tole zavarovanje obrestovalo? Verjetno imajo isto informacijo, kakor mi - srčne kapi (in možganske) so povzročene od zunaj! No, eksperti iz fizike, bio-kemije in medicine, na plano! Kako nastane strdek? Kako se zaustavi krvavitev/izvede koagulacija krvi med operacijo... pametnemu dovolj...
Imejte se lepo, jaz sem svoj dnevni bonus za aktivnost na internetu izpolnila. Za konec naj le še apeliram na vse ljudi, ki spremljamo objave na zidu te skupine: "Če karkoli delamo, potem delajmo dobro!"

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ugh... Mami, mami, folku se je skisalo (verjetno od kuhanja kisa
wink-1.gif
)

Ne samo, da nas zaplinjajo in s pomocjo EMPjev posrocajo mentalne udare, ne, res, to se ni vse!

Tudi nezemljani so v sliki:
http://www.vestinet.rs/pogledi/ipak-su-tu-baze-vanzemaljaca-na-mesecu

Da o Illuminatih sploh ne govorimo!
http://www.knowledgeoftoday.org/2011/12/anonymous-vs-illuminati.html

JA, ja, tak je ta svet. Zdaj pa prosim da mi obcestvo oprosti za 10 minut, veste, moram se za trenutek zapreti v samico, da lahko zaciklam preko moje reptiloidne oblike, da bom lahko potem spet zgledal kot navaden clovek.

Lep pozdrav,
Joshua, Veliki Duhovnik Reda Svetega Kraljevskega Oboka (Illuminati, 5th degree)

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
enostavna rešitev za boljši zaslužek zavarovalnice triglav:

prepoved preletov nad slovenijo in toče ter neviht ne bo več. tko da ne bo izplačila zavarovanja... samo vplačila:)))

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Lej to kako cvilijo, ker vedo da smo jih malo na laži dobili
smile-1.gif

stari rek..ne metat svinjam biserov..
Pred 2 urami/-a preko mobilnega telefona
..,oseba, ki to objavlja , je pridružena 2.5.13. Ne bi me čudilo, če bi bil to kakšen "Bebec" iz prejšnje teme. Pa ne želim zadeve pogrevat , niti več komentirat.

Nazadnje urejeno:

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
a še kr bote čivkali HAARPOVCI ? ČE JE KDO TU BOLAN STE TO VI
wink-1.gif

ALTERMED? IDIJOTIZEM NA KVADRAT! MEDICINA JE ENA SAMA, MORALA BI BITI VSEOBSEGAJOČA( NA ŽALOST NI) IN NIMA, NITI NE MORE IMETI ALTERNATIVE. LOGIKA.

Nazadnje urejeno:

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
575378_652387278121671_642149038_n.jpg

tole v akciji samo 1000€?

Občutek dobiš, da sta tam eden dva, ki se trudita pisati čim večje bedarije, folk ki hoče nekam pripadat jim pa sledi.

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
samo 1000 € pa če "nisi pozitivno naravnan" stavr sploh nedeluje oz kakor koli obrneš stvar nedeluje, zdaj pa nam še celo grozijo s prijavo na spletno oko.., mislim da bi kar njim morala prit kaka davčna uprava, glede na to da prodajajo neke kup cevi, ki naj bi " delovale" proti kemičnim sledem", sam nevem a sm js slep da jih nikol nevidm al pa uni tako kratko malo uporabljajo Photshop da urejo slike pol pa svojim sledilcem prerejo možgane.., E moj TITO ke si.., ti bi že vedo kako s takimi primerki
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Problem teh je, da nategujejo na suho in perejo možgane drugim, naivni folk pa jim naseda, placebo efekt jih pa rešuje pri nategovanju.
Če bi Dolfa to vido, bi zrihto u minuti.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
" Na infrardeči satelitski sliki je to vidno kot rdeča gmota v bližini Gardskega jezera, ki se napihuje. Podprta pa je še z udari elektromagnetnega orožja, ki jih uradno imenujejo strele."

Majkemi! Strele!

Ze v prazgodovini smo imeli reptiloidne Iluminate!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
seveda. reptili so prišli med praljudi in jih izobrazili do te mere, da so postali bisteno bolj produktivni. neprodkutiven suženj je slab suženj. to je lepo arthur c clarke prikazal v odiseji 2001. tam na začetku prikaže to izobraževanje. samo je bolj zakrito - ni direktno prikazal kdo je poslal tiste monolite. če pa veš več potem tudi veš da so bili to reptili.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
575378_652387278121671_642149038_n.jpg

tole v akciji samo 1000€?

Občutek dobiš, da sta tam eden dva, ki se trudita pisati čim večje bedarije, folk ki hoče nekam pripadat jim pa sledi.

To bo zdej slovenska vojska nabavla
grin1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik HardBass pravi:
Tud na Youtubo ga serjejo z tumrijami :
https://www.youtube.com/watch?v=9TZLASn0nLU
Sredi popoldneva so bile Moravče z okolico tarča napada z vremenskim orožjem, s točo, ki je padala najmanj pet minut.
Moravče, občina Moravče, 2.11.2012

En budala, ki se okol vozi pa snema ko gre toča, to je to.
aplauz.gif

stupid-1.gif

Očitno so/ste se moravčani nekomu zamerili in so vas napadli z revolucionarnim vremenskim orožjem. Sami ste/so si krivi
evil.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Jaz bi rekel, da so troli in da se zdaj prav veselo zabavajo, ko so nategnili Alter...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Heh, ko so babe zraven, trollizem odpade - babe kuj vse zares vzamejo in pol pametujejo, čeprav nimajo pojma o ama ničemer.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Ka je zaj to vidim
10.gif
...ka se norčujete iz mojih novih gurujev,......
....sem se zakreditiral in si kupil tavelik orgonski top ....zaj vas bom pa vse zbombal in nevtraliziral vaše prostozidarske zarote,.....Evrofila bom pa moral kr skozi računalnik dobro naciljat, de ne bom cele Hunije zgranatiral samo zaradi njega......
Samo zdajle nimam cajta, sem zbral denar za eno hepi hepi predavanje in ga morn tja nesit....
....